Vermist: Charuni Sukkasem, roepnaam Noy

Door Redactie
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
24 april 2012

Beste bloggers en lezers van Thailandblog.

Ik wil jullie hulp inroepen voor het volgende.

Mijn vriendin wordt sinds 30 maart vermist. Nadat zij ruzie heeft gehad met haar moeder is zij weggelopen uit haar kamer die zij deelden met andere mensen waarmee zij samenwerkte.

Dit alles gebeurde in Bangkok. Nu weet ik dat Bangkok erg groot is, toch hoop ik dat jullie mij en haar familieleden kunnen helpen door extra goed op te letten.

We hebben inmiddels aangifte gedaan van de vermissing maar wat de politie hiermee doet mag Joost weten. We bidden elke dag bij de tempel in haar dorp. Ze woont officieel in Ban Nong-Khae vlakbij Udon Thani.

Hier wat gegevens over haar :

Naam : Charuni Sukkasem Roepnaam Noy.

Geboren op 06-08-1985
Voor het laatst gezien Sukhumvit soi.

De laatste keer dat er gesproken is met haar is op 13 april toen huilde ze en wilde ze naar huis komen. We hebben gezegd dat we op haar zouden wachten. Daarna niks meer van haar vernomen. Ik hoop dan ook dat iedere blogger die in Thailand verblijft mij wil helpen om haar te vinden.

Dank namens mij en de familie.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

17 reacties op “Vermist: Charuni Sukkasem, roepnaam Noy”

 1. rob zegt op

  Hoop van harte dat zij spoedig gevonden word…sterkte

 2. Ton v.d Brink zegt op

  Ik wens je heel veel sterkte met je zoektocht en hoop dat vooe je dat je haar spoedig terug zult vinden. Ton van den Brink

 3. Lex K zegt op

  Jammer dat mijn reacties niet geplaatst zijn, maar ik probeer het nog een keer, ter bescherming van deze jonge vrouw, redactie alsjeblieft neem mijn bezwaren tegen deze oproep ter harte.
  Wie kan mij/ons garanderen dat zij door jou of haar familie gevonden wil worden?
  Waarom plaats je deze oproep compleet anoniem, hoe moeten we dan in contact komen met je, via het blog gaat veel te langzaam, ik moet eerst reageren, dan moet jij het lezen, dan moet ik jou reactie weer lezen en dan moeten we op de een of andere manier persoonlijk contact kunnen maken, ik neem niet aan dat je dat via een openbaar forum wil doen, dat gaat dus allemaal veel te langzaam en over veel te veel schijven.
  Zij heeft ruzie met haar moeder gehad, als het jouw vriendin is lijkt het mij voor de hand liggen dat ze naar jou toe is gegaan.
  Ik vind dat je veel persoonlijke informatie over haar op het web zet, zonder dat ze je daar toestemming voor gegeven heeft.
  Als ik zou weten waar deze vrouw is, zou jij dit van mij niet te horen krijgen, ondanks je waarschijnlijk goede bedoelingen, maar het feit dat met haar persoonlijke info zo vrij omspringt, terwijl je zelf niet eens je eigen naam en een eventueel tel.nr. geeft en de hiaten in je verhaal, doen bij mij toch wel een paar belletjes rinkelen.

  Noot voor de redactie; alsjeblieft wees voorzichtig met dit soort oproepen, jullie hadden nog niet zolang geleden een onderwerp over het vrijkopen van dames die in gogobars werken en dat het zo moeilijk zou zijn voor ze om weg te komen, naar mijn bescheiden mening is dit een erg wazig verhaal, ik zeg niet dat zij zo’n meisje is en dat die man kwade bedoelingen heeft maar je weet het niet en er gebeuren rare dingen, dat zul je met me eens zijn?

  Moderator: De redactie heeft geen reden om de oproep niet serieus te nemen. Net zomin als jij bewijzen hebt voor het tegendeel. Mocht je die wel hebben, graag overleggen. Dan kunnen wij onze mening herzien.

  • Brian Panka zegt op

   Hoi Lex,

   Sorrie voor mijn vele late reaktie op jouw reaktie.
   ik zal me even voorstellen mijn naam is brian panka woonachtig in purmerend.
   ik heb haar ontmoet tijdens de trouwerij van mijn beste vriend die met zijn thaise vriendin op 30 september 2009is getrouwd in huay samphat (isan) zij is een nicht van zijn vrouw.
   haar familie heeft haar inderdaad bij mij gebracht maar ik heb haar zelf gevraagd of ze dit daadwerkelijk wilde. ze zei tegen mij dat ze me beter wilde leren kennen voordat we samen een relatie zouden starten ik ben hiermee akkoord gegaan omdat ik net een relatie had afgesloten en niet echt een behoefte had om een nieuwe relatie te starten, na dat de trouwerij was afgelopen en we naar een andere plaats zouden gaan heb zij zelf aan mij gevraagd of ze met me mee mocht. omdat ze toch een klein beetje een gevoel voor me ging kweken (en ik persoonlijk nog niet had) nadat we 3 dagen (met veel lol en plezier ) in bangkok hebben gezeten kreeg ik ook daadwerkelijk het gevoel dat we iets gemeens met elkaar hadden we hadden veel lol en zaten met vele dingen op dezelfde golflengte. na die 3 dagen zouden we naar phuket gaan. dat was het moment dat ik echt moest gaan beslissen wat mijn gevoel voor haar was en of ik met haar doorwilde ik heb haar toch meegenomen en daar heeft cupido mij de pijl in onze ruggen geschoten. sindsdien waren onafscheidelijk van elkaar. het moment van teruggaan naar nederland en haar achter laten was ongeloofelijk moeilijk ik heb haar beloofd haar zo snel (op toeristen visum) naar nederland te laten komen dit gebeurde uiteindelijk op 4 juni 2010 we hebben in die tijd heel erg vaak over onze toekomst gesproken en heb haar wederom de vraag gesteld wil je dit echt ?
   zij zei dat ze niets liever wilde om naar nederland te komen om samen met mij een toekomst op te bouwen en later haar dochter te laten overkomen. ik heb haar ook gezegd dat ik niet iemand ben om haar in de prostitutie te laten gaan werken ik wilde dat zij een goed betaalde maar ook een bescheiden baan ging zoeken. nadat zij na die 3 maanden terugging heb ik voor haar een school gezocht waar zij op een normale manier les kreeg en ook prive (dus niet klassikaal) dit was in mijn ogen het beste voor haar.
   zij is daar heen gegaan en heeft een goede eerste 3 maanden gedraaid. na die 3 maanden is het bergafwaarts gegaan tot dat haar nicht (die duistere zaken heeft) in haar ze heeft haar vele malen bedreigd en volgeladen met thaise whiskey (ok ze heeft niet echt tegengewerkt) maar ze heeft wel gezegd dat haar examen en de toekomst met mij belangrijker was. haar inburgerings examen heeft zij op 1 november 2011 gedaan ze is gezakt op 3 punten na ik heb haar gezegd dat ik niet boos en ook niet teleurgesteld was omdat ik wist dat ze haar best had gedaan en meer kan je niet doen toch. ze is na die examen gaan werken met haar moeder bij een of ander schoonmaak bedrijf. die nieuwe gebouwen na oplevering of renovatie werd schoongemaakt. daarna werden ze naar een soort opvang gebracht om daar te eten en te overnachten. daar kreeg ze ruzie met haar moeder en is uit die opvang weggelopen. sindsdien is er geen contact meer geweest tot op 13 april toen belde ze haar moeder huilend op en vertelde ze dat ze naar huis wilde haar moeder vertelde haar dat ze altijd welkom is en dat iedereen (inclusief ik) op haar zouden wachten. sinds dien is er geen enkel contact meer geweest. ik heb deze oproep met toestemming van haar familie geplaatst omdat er mishien iemand is die haar gezien heeft. in het dorp is er wel internet maar dat is niet zo snel als we hier in nederland gewend zijn.

   • Lex K zegt op

    Hai Brian,

    Bedankt voor je reactie en je opheldering, dat bezwaar is tenminste uit de weg geruimd.
    Ik heb ook je 2e reactie van 2 mei 15.40 uur gelezen, naar aanleiding van de laatste zin, die over het oplossen van haar geld problemen, ben ik toch bang dat er hier weer een verhaal gaat ontstaan over de Europeaan die teleurgesteld in de Thaise dames is, dat zou jammer zijn, want er lopen namelijk een behoorlijk aantal oprechte dames rond.
    Ik zou zeggen hou ons op de hoogte en sterkte.

    Lex

    • Brian Panka zegt op

     Hoi Lex,

     Nee hoor ben totaal niet teleurgesteld in haar over het feit dat zij schuldproblemen had. ik heb haar daarmee geholpen (ondanks dat ze er niet was) omdat een partner zoiets hoort te doen. dat was onze afspraak dat ik haar zou helpen en dat we samen gewoon een nieuwe start gingen maken. dat ben ik nog steeds van plan omdat ieder mens dus ook een Thaise vrouw een tweede kans verdient. maar goed ik hou jullie op de hoogte als er meer nieuws is. daarom hoop ik dat lezers en bloggers van dit forum die in Thailand verblijven hun ogen open te blijven houden.

 4. Lex K zegt op

  OK. u vraagt wij draaien, mijn motivatie voor mijn bedenkingen over deze oproep, buiten de al genoemde in de 1e reactie.
  ik heb geen reden om aan de oprechtheid van deze oproep te twijfelen maar, zoals aangegeven in mijn reactie, zitten er een paar hiaten in het verhaal en wij weten absoluut het verhaal van de vrouw niet.
  Lees mijn reactie goed en je zult tegen komen dat ik het heb over de waarschijnlijk goede bedoelingen van deze meneer en dat hij geen kwade bedoelingen heeft.
  Ik wil mijn bezwaar graag onderbouwen met een verhaal, ik ben er zelf nauw bij betrokken geweest, het is echt gebeurd, geen woord van gelogen.
  Ik heb er echt goed over nagedacht of ik dit wel wilde opschrijven, mede gezien de reacties die ik verwacht.
  Ik houd de plaatsen en tijden een beetje erg algemeen.
  Een jaar of 10 geleden had ik, met 2 vrienden, een weekje vakantie van onze echtgenotes genomen en wij zaten met zijn 3en in een resort ergens aan een kust.
  Leuk en gezellig met een paar jonge meisjes die daar werkten een avondje gaan stappen, een van de meisjes raakt in gesprek met een wat oudere toerist, hij liet zijn portemonnee goed werk doen en het meisje was helemaal van de kaart door die meneer, zo erg dat zij hem op een gegeven moment voorstelde aan haar familie, die familie zag het al helemaal zitten en wist, zonder medeweten van het meisje, een aanzienlijke bruidsschat te bedingen, daar schrok het meisje van ze had niet over trouwen nagedacht, hij had haar nog niet eens war gevraagd, wilde nog studeren en een beetje lol maken voor ze ging trouwen, tevens had die meneer de indruk dat hij het meisje gekocht had, vanwege die bruidsschat, en hij stippelde de verdere toekomst weleens even haarfijn voor haar uit, waarbij zij, onder andere, bijzonder dankbaar mocht zijn dat hij haar daar weghaalde en dat was nog het minste, hij is/was echt een zeer onaangenaam persoon, met zeer feodale opvattingen.
  Goed, lang verhaal kort maken, het meisje wilde niet trouwen, maar werd zwaar onder emotionele druk van haar familie gezet, schande over het gezin, financieel geen zorgen meer, geld was al half uitgeven etc., etc.
  Wij krijgen een telefoontje van dat meisje dat ze weggelopen was, van haar werk, vrienden, familie wilde haar niet meer zien, het bekende verhaal.
  Via via hebben wij haar aan werk in een ziekenhuis geholpen en ze is ondertussen gelukkig getrouwd, met een Europeaan, echt een top vent, 2 kindjes, gelukkig, maar geen contact meer met haar familie.
  Die man die haar “gekocht”heeft, volgens zijn opvatting althans, is nog een tijdje naar haar op zoek geweest, maar Thailand is een makkelijk land om niet niet gevonden te worden, als je dat niet wilt.
  Eind goed al goed zou je zo zeggen, maar ze mist haar familie vreselijk, maar ze kan ze echt niet meer onder ogen komen, want ze( haar familie) zijn voor het complete dorp vreselijk in hun hemd gezet door haar “gedrag”.
  En dit is 1 van de redenen dat ik bezwaar heb tegen dit soort oproepen

  • Jan zegt op

   Hallo Lex,

   Ik lees je verhaal en je bezwaren. Nu kom ik al vanaf 1992 in Thailand en leef hier sinds 2006. Maar 1 ding heb ik geleerd van de thaise bevolking ze kunnen altijd terug naar hun familie. Gezichtsverlies is een groot woord, en ja in het begin zal dat zeker zo zijn. Maar “nooit is iets te veel van het goede”. Maar uiteraard uitzonderingen bevestigen de regel.

   Nu wil ik even reageren op het verhaal van hier boven.

   Iemand met slechte bedoelingen of bijv maffia praktijken of loverboys gaan anders te werk. En bovendien weten die wegen te bewandelen waar wij nette burger niet eens vanaf willen weten.

   Hij geeft info van haar zonder haar toestemming? Beetje naief om dit te roepen. Als iemand is vermist hoe kun je dan toestemming vragen? Zijn belang is nu haar terug vinden, niet het beschermen van haar identiteit.

   Laten we hopen dat dit goed afloopt.

   • Lex K zegt op

    Hallo Jan,

    Ik kan heel ver met je mee, ik heb zelf ook niet het woord “nooit” ergens gebruikt, uiteraard zal zij wel weer bij haar familie terecht kunnen, bloed is dikker dan water, toch?
    Vergeet echter niet dat haar familie haar zonder medeweten van haar aan een man gegeven hebben, ik noem het maar even zo, vrij kort door de bocht maar eigenlijk komt het hier wel op neer.
    Inderdaad hebben mensen met slechte bedoelingen zo hun eigen wegen die ze bewandelen, maar onderschat het misbruik van sociale media niet.
    Info zonder haar toestemming, je zegt zijn belang is haar terug te vinden, maar wat is haar belang? nogmaals, wie weet wil ze niet door hem gevonden worden, vergeet niet in 1e instantie duurde het 13 dagen voordat ze contact opnam met hem, of haar familie.
    Natuurlijk hoop ik op een goede afloop, voor iedereen, maar het belang van deze vrouw weegt voor mij het zwaarst en tot slot, die meneer die deze oproep geplaatst heeft, heeft zelf ook verder helemaal niet gereageerd via dit blog, terwijl mijn 1e reactie van 24 april is, heeft hij haar ondertussen gevonden? of zit er toch nog ietsje meer achter het verhaal?
    Ik ben heel benieuwd naar de afloop en ik hoop van harte dat wij die te horen krijgen en dat er een goede afloop is natuurlijk

    Lex

    • Jan zegt op

     Hallo Lex,

     Ja ok nooit is niet gevallen, alleen kreeg ik het gevoel er een beetje bij. Verkeerd gedacht/gevoeld dus.

     Tja ik wil niet een oneindige discussie starten, maar als we even de loverboy kwestie in Nederland erbij nemen. In dit soort zaken verdwijnen de meisjes ook vaak en zijn ze zodanig geindoctrineerd dat ze ook niet gevonden willen worden. Moet je dan maar niks doen? En als je een uitzending van Vermist dan ziet, daar verdwijnen ook mensen en zijn er familieleden die hen willen vinden. Vermist zou dus ook foute dingen doen. Mocht de dame in kwestie hem niet meer willen zien, dan kan ze dit altijd nog gewoon melden. En als hij haar lastig aan het vallen is, dan is een bezoek aan het politieburo toch ook een mogelijkheid.

     Had er gestaan dat ze was verdwenen in Nederland, dan had ik zeker meer aan jou kant van het verhaal gestaan. Nu denk ik zeker dat deze berichtgever gewoon wil weten wat er aan de hand is en waar hij aan toe is. Het komt helaas maar al t evaak voor dat er dames dubbele relaties op na houden, en dan kan er een probleem ontstaan als beide heren in Thailand zijn.

     Wat er nu precies aan de hand is dat zal de toekomst uitwijzen.

     In ieder geval ben ik ook benieuwd naar de afloop!

 5. Lex K zegt op

  Hallo Jan,

  Ik houd er mee op, dit is een discussie aan het worden die nergens toe leidt en aan het ontaarden is in oneindig en onnodig haarkloverij.
  Dit heeft niets met “loverboys”in Nederland te maken, het programma vermist heeft een enorme redactie, met een heleboel mensen die voorwerk doen, waaronder contact met de vermiste opnemen, of die wel prijs stelt op hereniging.
  Goed dit was het voor mij, ik ben dit op gestart met in mijn achterhoofd het belang van de vrouw voorop, ik hoop op een goed eind, voor iedereen, maar nog steeds geen reactie van de plaatser van het bericht mogen vernemen, via google trouwens nagezocht dat er op meerdere fora oproepen gedaan voor haar.

  Groet,

  Lex

 6. Hansy zegt op

  Ik zou nooit achter iemands rug om zijn woon- of verblijfplaats bekend maken, ook al wordt deze persoon gezocht door familie.
  Ik zou hooguit aan de persoon kenbaar maken, dat het mij bekend is dat deze door de familie wordt gezocht.
  Het gaat immers om een volwassen persoon, die vrij is in haar laten en doen.

  En ik hoop dat velen het met me eens zullen zijn.

  • Lex K zegt op

   We hebben het natuurlijk niet over officiële opsporings berichten van de politie en andere bevoegde instanties, dit is een oproep van een privé persoon.

  • Lex K zegt op

   Zoals uit al mijn postings is op te maken ben ik het in ieder geval roerend met je eens, dit is de enige juiste weg die je kan volgen.

 7. Songkran zegt op

  Je hebt haar dus voor het laatst gezien op het Thaise nieuwjaar.

 8. Brian Panka zegt op

  Ik zal in het kort uitleggen.
  zij heeft op 29 maart tijdens het eten ruzie gehad met haar moeder. zij werkten samen voor een schoonmaak bedrijf die gebouwen in bangkok (die net waren afgebouwd) schoon te maken voor gebruik.na het werk gingen zij met de overige werknemers naar een huis die ze gezamenlijk deelden. de ruzie ging over het gebruik van alcohol. ik weet mijn vriendin houd van een drankje alleen weet dan af en toe niet wanneer ze moet stoppen. haar moeder wilde dat ze minderde omdat ze wist dat ik binnen een week zou arriveren op bangkok. 30 maart heb ik haar vanuit nederland gebeld om het een en ander door te nemen (ze had namelijk geldproblemen bij mensen uit haar dorp) ik zou haar daarmee helpen en we zouden een nieuwe start maken (met scholing en inburgering). zij ging hiermee akkoord en sloot af met de zinnen I love you and i miss you so much. dagen daarna telefoon uit en geen enkele reaktie tot op 13 april. ze heeft contact gezocht met haar moeder huilend en dat ze naar huis wilde. moeder heeft gezegd dat ze altijd naar huis kon komen en dat ik ook in het dorp was (was inmiddels verhuisd van bangkok naar haar huis in ban nong khae) daarna telefoon weer uit. moeder in paniek mijn vriendin haar dochter helemaal in tranen en vragend aan mij wanneer komt mamma weer thuis dan breekt toch echt je hart op dat moment. haar geldproblemen heb ik inmiddels afgelost zoals ik haar had beloofd in de hoop dat ze weer contact zou opnemen en dat ik haar kon vertellen dat alle problemen zijn opgelost. daarna geen contakt meer gehad.

 9. Gerlof de Roos zegt op

  Blijf bidden in de tempel. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bidden niet helpt, maar het geeft wel troost.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website