Stamex in Korat is op zoek naar een Senior Technisch Begeleider

Stamex Technology is een Nederlands gemanaged bedrijf gevestigd in Nakhon Ratchasima Thailand (opgericht in 2005, personeel 70, waarvan 4 Nederlanders). Stamex produceert machines en processen voor de zetmeel industrie.  De afzetmarkt is Zuid-Oost Azie en Europa.

Stamex is een dynamisch bedrijf dat in 10 jaar is gegroeid van een huiskamer-firma naar een gerenommeerd producent van zetmeel machines.

Stamex is voortdurend bezig met het optimaliseren van het productieproces en het verbeteren van de productkwaliteit.
We hebben de afgelopen 2 jaar succesvol een geautomatiseerd werkorder- en voorraad beheer ingevoerd. Het productieproces heeft echter nog steeds technische begeleiding nodig.

We zijn daarom opzoek naar een technische begeleider met zeer ruime praktijkervaring in machinebouw en rvs metaalbewerking die ons productieteam op alle vlakken kan adviseren en begeleiden. Het opleidingsniveau is voor ons minder bepalend: Minimaal MBO, belangrijker is nogmaals de ervaring, liefst begonnen op de werkvloer en van daaruit z’n carriere opgebouwd.
De technisch begeleider ondersteund het gehele productieproces: beginnend bij de tekenafdeling, de werkvoorbereiding tot en met de productie op de werkvloer. Merk op dat de functie adviserend is en geen managementfunctie.
De persoon vindt het een uitdaging om in het buitenland zijn ruim verkregen ervaring te delen met een enthousiast productieteam.

Persoonsspecificatie:

  • 50 jaar of ouder.
  • Werktuigbouwkundige met ruime praktijkervaring in machinebouw.
  • Metaalbewerking (rvs).
  • Technische Tekeningen (tekenen/constructeur).
  • Opleiding MBO of hoger (Ervaring is echter het belangrijkst: liefst begonnen op de werkvloer en van daaruit z’n carrière opgebouwd).
  • Goed in Engels (lezen en schrijven).
  • Goede contactuele eigenschappen.
  • Ongebonden: Bereid voor langere tijd in het buitenland te wonen.
  • Ondernemend en ruimdenkend.

Voor informatie en voor een sollicitatie kunt u ons een e-mail sturen naar:
[email protected]
[email protected]

Links:
www.stamex.co.th 
https://www.thailandblog.nl/economie/opgegroeid-groningen-bloeiend-bedrijf-korat/
http://www.stamex.co.th/STAMEX%20in%20NTCC%20Commerce%20magazine%201-2012.pdf

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website