Lezersinzending: Thailand waar ligt dat? (deel 6)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , , , ,
10 februari 2017

Via een Nederlander kwam ik in contact met een Thaise vrouw, de vriendin van zijn vrouw. Ze werkte in een bar in Soi 7. Kortom het eerste dilemma, want mijn doelstelling was geen vrouw te kopen. Dus gewoon eerst wat kennismakingen in de bar. Soms had ze een dag vrij en ging ze naar haar vriendin waar ik dan ook kwam.

Het verbaasde mij wel overigens, op een avond toen ik haar bezocht in de bar waren haar ouders daar ook, vond dat vreemd maar ze stelde mij wel openhartig voor. Later zei ze dat ze was gestopt in de bar en vroeg of ze bij mij kon blijven, dat kon maar wel op mijn voorwaarde geen maandelijkse vergoeding. Ze had wel een 17 jarige dochter waarvoor ik de universiteit heb betaald dat vond ik mijn morele plicht.

Gezamenlijk even op visite bij haar collega’s in soi 7, kwam ik met twee dames aan de praat die goed Engels spraken maar daar niet werkten. Mijn vriendin, Pooky genaamd werd zo boos dat ze een colaflesje kapot sloeg en eraan kwam lopen met: “i kill you!”. Verbouwereerd dat ik was. De barmedewerkers hebben haar overmeesterd zodat er geen gevaar meer was. Ik heb haar verteld dat ik dit niet wilde en heb haar naar haar dochter gebracht die zelfstandig woonde in een appartement. De volgende dag stond ze weer bij mijn deur met een grote sorry. Ik wist nu ook dat ze jaloers was en bang mij te verliezen. Ik denk zelf dat ze teveel Lipo had gedronken, daar worden sommigen hyperactief van, daar had ze wel vaker last van.

Op een gegeven moment vroeg ze toch om geld voor haar stiefvader. Zijn eigen zoons woonden bij hem en hij dronk nogal wat bauchus (whisky). Ik ga niet voor zijn whisky betalen. Ze drong nog steeds aan. Ze had nog een zus die ook niet betaalde en getrouwd was met een Engelsman. Nu zei ik, wij gaan naar je zus en als jouw zus ook wil betalen, ieder de helft, ga ik akkoord. Haar zus zei hetzelfde als ik, niet voor de drank te willen betalen en zijn zoons moesten maar gaan werken. Dus niet betalen.

Het werd weer even rustig in huisje weltevree. Ik dacht dat heb ik weer overwonnen, maar ik had het te vroeg gedacht, de ellende begon pas. Na twee weken begon ze weer en niet zo zuinig ook, schreeuwend nog al. Maar ik laat mij niet intimideren en liet haar gewoon maar even uitrazen. Op enig moment ging ze midden op straat zitten te schreeuwen en te eisen, zodat het mij teveel werd. Heb haar opgepakt en in de auto gezet en naar haar dochter gebracht. De volgende dag wilde ze weer komen, maar ik zei: ik kom eerst naar jou. Heb al haar eigendommen bij elkaar gezocht en meegenomen. Aan haar gegeven en gezegd dat ik geen contact meer wilde omdat dit geen relatie was waar ik rust in zou vinden. Zij was mooi genoeg voor iemand anders die wellicht wel wilde betalen. Zo dacht ik daar ben ik goed af gekomen (dacht ik).

Al een week niets gehoord van haar, dat gaat goed dacht ik. Ging uit eten bij Kiss food aan de Second road, had mijn eten net op toen er twee Thaise dames aan een tafeltje naast mij gingen zitten. Zo nieuwsgierig als ze zijn vroegen ze van alles aan mij, ik kon met hun mee eten, maar had al gegeten maar de een gaf mij wat vlees en de ander wat vis. Ik vertelde hun dat ik om 20.00 uur een afspraak had voor massage in Jomtien en wilde nog even een koffie drinken bij shopje, bij Kiss food.

In een keer kwam er een vraag, wie ik de leukste vond van de dames. Oh dacht ik, dat is gevaarlijk maar toch een gemotiveerd antwoord gegeven. Ik zei, en dat wisten ze al, dat ik kinderen had in Nederland en ook dat ik met een relatie was gestopt in Thailand. Mijn motivatie was, de ene dame was in mijn beleving te smal, vanuit mijn oogpunt kon het mijn dochter zijn en dat wilde ik niet. De andere was gewoon iets meer vrouwelijk en heb dat ook gezegd, dat zij meer mijn type was. Zo dat was eruit en zat al te bibberen, dacht dat ik wel iets naar mijn hoofd geslingerd zou krijgen, dat bleef uit. In plaats daarvan wilden zij met mij mee naar de massage. Is oke zei ik, maar eerst nog een koffie.

Wij zijn samen naar de massage gegaan. Zij hebben ook een massage genomen en ik heb betaald. Leuke dames. De ene had ik wel iets mee, sprak redelijk goed engels en was accountant op de Thepasit road. Dat waren raakvlakken voor mij dus aan gespreksstof kwamen wij niets te kort. Ik was nieuwsgierig geworden. Ik heb ze terug gebracht naar hun appartement en tevens een afspraak gemaakt dat ik de volgende dag met de dames zou lunchen.

Wordt vervolgd….

Ingezonden door Roel


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersinzending: Thailand waar ligt dat? (deel 6)”

  1. timker zegt op

    De delen volgen snel op elkaar en dat is maar goed ook want een ieder is weer benieuwd naar het vervolg !!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website