In november 2022 hebben we onze Thailand reis afgesloten in Khao Takiab. Dit ligt iets ten zuiden van Hua Hin. Je kan er heerlijke strandwandelingen maken en Chopsticks Hill met de apen bezoeken. Verder zijn er diverse heerlijke restaurantjes. De stad Hua Hin is makkelijk te bereiken met de baht bus. Na 3 jaar hebben we weer genoten van onze reis door Thailand.

Ingezonden door Arnold en Saskia

Khao Takiab

Khao Takiab is een heuvel in de provincie Hua Hin in Thailand en is bekend om zijn prachtige stranden, die populair zijn bij toeristen. De heuvel is ook bekend om zijn grote, gouden beeld van de Boeddha, dat tegen de zuidkant is gebouwd. Vanaf de top van de heuvel heb je een prachtig uitzicht over de zee en de omgeving. Er zijn ook verschillende restaurants en winkels in de buurt van Khao Takiab, wat het een populaire bestemming maakt voor mensen die willen genieten van de natuur en de lokale cultuur.

1 reactie op “Thailand video november 2022: Hua Hin Khao Takiab (lezersinzending)”

  1. servaas van schooten zegt op

    Leuke video,bedankt!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website