Thailand – Laos – Cambodia – RoundTrip 2017 (video)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , , ,
15 januari 2018

Onze lezer Robbie Poelstra maakte in mei 2017 een rondreis van vier weken door Thailand, Laos en Cambodia en filmde de hoogtepunten van zijn vakantie.

De rondreis begon in Thailand, via Laos en Cambodja en weer terug in Bangkok. Niet helemaal 100% Thais maar leuk voor de reizigers die van Thailand houden maar ook nieuwsgierig zijn en eens bij de buren van Thailand willen kijken.

Voorbij komen: Bangkok, Chiang Mai, Chaing Rai, de grensovergang bij Chiang Khong. Laos – Huay xai op een boot op de Mekong Rivier, Pak Ben, Lang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Si Pan Don or 4000 Islands. Cambodja – Siem Reap, Ankor Wat, Sihanoekville, Koh Rong Island, Phnom Penh.

Video: Thailand – Laos – Cambodia – RoundTrip 2017

Bekijk hier de video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gNfvLDWNn58[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Thailand – Laos – Cambodia – RoundTrip 2017 (video)”

  1. aart en silly zegt op

    Hallo Robbie en Gerda,
    Wij hebben genoten van jullie filmpje als voorpret voor de reis welke we aanstaande zaterdag gaan beginnen. We hebben 7 weken in het vooruitzicht door (weer) Thailand en Laos dit keer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website