Te koop Udon Thani stad, (A-locatie aan een natuurmeer) exclusief Architectonisch Mega Japans (富士山) wooncomplex.

Uniek luxe en speels architectonisch wooncomplex, met drie verdiepingen. Exclusief Design Japans (富士山) (Hollywood-stijl). a’ Sense of Zen-achtige eenvoud met heel veel leefruimte. Geschikt als eenmalig Hollywood Wooncomplex voor een grote familie. Met de unieke mogelijkheid met enkele aanpassingen een Hotel/Restaurant of B&B/chambre d’hôtes of appartementencomplex van te maken.
Een groot nieuw huis, met diverse mogelijkheden, voor een zeer lage aangepaste aankoopprijs van 12 miljoen Baht met natuurlijk het wettelijk goedgekeurde Red Chanot. Dit eenmalige grote luxe Megagebouw is vorige week bouw klaar opgeleverd in Udon Thani stad.

Unieke Top’ locatie met buitengevoel en rust, heeft alle gemakken en dagelijkse benodigdheden om de hoek met vele winkels/markten/ziekenhuizen/golfbanen en een megagroot Universiteitscomplex en studiecampus (Suan Sunandha Rajabhat) van alle gemakken en faciliteiten voorzien, en biedt veel mogelijkheden. Deze architectonische Nieuwe Woning is gelegen op een A-locatie met uitzicht op een prachtig natuurlijk meer Nong Bu (bestemmingsplan) in de stad Udon Thani in het Universiteitsgebied Nong Bu Stadsbestemmingsplan.
(3 kilometer van de binnenring, rond de hoek van Global House – UD-Max Group de 4-baans weg 2410, die leidt naar het stadscentrum van Udon Thani.
Op loopafstand van de Golf Academy aan de andere kant van het grote natuurmeer, en in dezelfde straat, de Royal Creek Golf Club en Resort is een 18-holes kampioenschap.
Veel restaurants op de 4-baans weg naar het zeer grote Suan Sunandha Rajabhat University-complex met uitgaansleven met vele voordelen van een grote universiteitsstad.

*) Grote’ Exclusieve woonkamer a’ 100m² met een exclusief klassiek antiek interieur.
*) 8 slaapkamers met aangrenzende badkamers (elke kamer heeft een eigen badkamer (8 stuks)
*) Het woongebouw heeft in totaal 10 toiletten.
*) Bij aankoop worden alle kamers voorzien van airconditioning.
*) 3 trappenhuizen, wat het gebouw erg speels maakt.
*) 2 grote balkons (2e en 3e verdieping) met planten.
*) Een galerij rond de tweede en derde verdieping.
*) Op de 3e verdieping een zeer grote Bar met barkrukken een pooltafel en tafel/stoelen
*) Keuken/Restaurant (90m²) en apparatuur. Voor het restaurant is een terras van 30m² dus totaal 120m² met twee toiletten (Dames en Heren plus urinoir)
*) Boven het restaurant een zeer ruim dakterras’ (100m²) met waterval en een Japans Theehuis (makkelijk om te bouwen tot 9e slaapkamer)
*) Op de begane grond een grote separate ruimte (32m²) geschikt als fitness/ Meditatiën ruimte/ Plek voor extra restaurantterras of 10e slaapkamer.
*) wasruimte servicemogelijkheid voor 4 wasmachines.
*) BBQ-ruimte op gas, en een eigen waterput.
*) Een grote parkeerplaats/ Speciale parkeerplaats voor scooters.
*) Bergschuur voor opslag en de mogelijkheid om er een buitenbadkamer van te maken met toilet (alles is aanwezig)
*) Waterkamer met professionele pomp en een water opslag vat 3000 liter.
*) Veel stopcontacten en LED lampen (Het gehele pand is voorzien van LED verlichting) en dit is geplaatst door goede/professionele elektriciens.
*) Veel planten en bomen op de kavel’ en op het dakterras en balkons.
*) De grote RVS poort (zwart gelakt) (5 meter) is te openen met een automatische poortopener op afstandsbediening.
*) De gehele kavel is omgeven door moderne hedendaagse techniek.
*) Hoge snelheid glasvezel 3BB internetverbinding.
*) Ruimte om een ​​zwembad te maken (als U dit wilt’) maar om de hoek van deze straat is een openbaar zwembad.
*) Het gebouw is voorzien van een luchtschacht volgens de technische versie van Isaac Newton (Een Engelse natuurkundige wiskundige-astronoom) (koude lucht doet warme lucht stijgen) zodat er altijd frisse lucht binnenkomt

Reacties (bij uitzondering) via de redactie: https://www.thailandblog.nl/contact/


» Laat een reactie achter


Rating: 4.70/5. From 10 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website