Ready? Get set! Go!’

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
8 juli 2014

Als team partner van het F1 Red Bull Team koppelt Singha Beer passie voor de Formule 1 aan Thaise bierbeleving. Wij geven jou de kans om samen met Singha Beer de Belgische Grand Prix op Spa Francorchamps bij te wonen en dat samen met één van je beste vrienden.

Singha Beer Benelux zal in de maand juli haar social media campagne opschakelen naar de hoogste versnelling. Waarbij jij de unieke kans krijgt om deze race te volgen door de facebook pagina facebook.com/singhabenelux  te ‘liken’. Of ga direct de challenge aan op apps.facebook.com/singhaformulaone en win!

Deelname aan ‘Win tickets voor de Formule 1 met Singha Beer’ is uitsluitend voorbehouden aan personen van 18 jaar en ouder. Inschrijving is mogelijk t/m 31 juli 2014. De winnaar wordt op 1 augustus a.s. via de facebookpagina bekend gemaakt. De F1 races te Francorchamps vinden dit jaar plaats in het weekend van 23 en 24 augustus.

Singha Beer weetje:

Singha (in Thailand uitgesproken zonder a, dus ‘Singh’) is de Thaise benaming van een mythische leeuw uit de Thaise geschiedenis: “De koning van het betoverende bos”. Deze leeuw is vandaag de dag terug te vinden in het logo van Singha Beer. 

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website