Lezersinzending: Pas op met NTV Channel!

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
1 april 2015

Beste lezers,

Hierbij een waarschuwing voor andere NTV Channel gebruikers. Vandaag kreeg ik via mijn e-mail een factuur voor het verlengen van mijn abonnement van NTV Channel, die ik al geruime tijd niet meer gebruik.

Ik ben nog steeds bezig met het oplossen van een klacht over de tvbox die niet werkt, dus mijn abonnement wilde ik dan ook echt niet verlengen. Dit wilde ik mailen en wilde het correcte emailadres op de website nog even checken maar bij het openen van de website, verscheen de mededeling dat NTV Channel is gestopt.

Hierbij dus een waarschuwing voor andere gebruikers om de factuur niet te betalen!

Ingezonden door Veronique


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersinzending: Pas op met NTV Channel!”

 1. Charlie zegt op

  Klopt inderdaad, NTV channel is definitief gestopt.

  Was laatste maanden al van een verschrikkelijke onbetrouwbare kwaliteit. Veel kanalen werden niet of nauwelijks doorgegeven. ik had al verschillende keren gemaild maar geen reactie ontvangen.
  Het ging ook al mis met ze in oktober 2014, zie hieronder. uiteindelijk zijn ze toch weer doorgestart. maar voor korte duur. En bedankt!! zelfs een tvbox extra aangeschaft. grrrr

  kopie mail oktober 2014:

  ” NTVchannel.com is de Thaise vertegenwoordiging van een wereldwijd TV netwerk om expats te laten genieten van de Nederlandse TV.

  Helaas hebben wij in een korte tijd veel klachten gehad over onze Thaise vertegenwoordiger, zoals het niet beantwoorden van vragen, het juist verwerken van betalingen en prolongeren van de abonnementen.
  De vertegenwoordiger heeft zich nu terug getrokken en een administratieve chaos achter gelaten. Wij moesten ook constateren dat de telefonische support niet meer
  was voorgezet. Ook deze zal binnenkort weer actief worden. Informatie hierover treft u later op de website.

  Op dit moment zijn wij bezig een geschikte kandidaat te vinden on de activiteiten in Thailand over te nemen en voort te zetten, wij zijn al met een partij in gesprek.

  Gisteren hebben wij toegang gekregen tot het financiële gedeelte in Thailand. Wij zien hier diverse betalingen terug komen welke niet zijn verwerkt. Helaas is het lastig de betalingen te
  traceren en te matchen omdat bij bancaire betalingen geen naam van de betaler wordt vermeld.

  Gaarne vernemen wij van iedere klant een bericht welke de afgelopen weken, betalingen of bestellingen hebben verricht, met het liefst ook een betaaldatum.
  Wilt u het bericht uitsluitend mailen aan ntvchannel@outlook.com, zodat wij alles correct kunnen verwerken en de dienst kunnen leveren. De “oude” e-mailadressen zijn nog niet aan ons overgedragen door de voormalige vertegenwoordiger.

  Voor overige vragen, kunt u zich nu ook het beste richten tot ntvchannel@outlook.com.

  Onze excuses voor het ontstane ongemak en teleurstellingen.

  Met vriendelijke groet,
  Interim
  NTVchannel.com
  Nederlandse TV in Thailand”

 2. Matthieu Hua Hin zegt op

  Ik las dit met de nodige verbazing aangezien ik nog gewoon naar NTVchannel kijk. Ook als ik op de website kijk zie ik niets vreemds. Hebben we het hier wel over http://www.ntvchannel.com???

 3. RonnyLatPhrao zegt op

  Beste Matthieu,

  Ik ben even de door jou opgegeven link aangeklikt.
  Daar verschijnt dan een gekend testbeeld.
  Hierop staat toch “NTVCHANNEL is gestopt”
  Misschien dat zij die betaalt hebben voor langere periode nog kunnen doorkijken tot het abonnement afloopt.
  Uit het antwoord van Charlie begrijp ik ook dat ze NTV terug willen opstarten indien alles verwerkt is en ze een geschikte partner gevonden hebben.

 4. Matthieu Hua Hin zegt op

  Verhip Ronny, je hebt gelijk. Toen ik de website opging en op verversen klikte, kreeg ik inderdaad ook een testbeeld met de tekst dat ze zijn gestopt….Vanavond als ik thuis ben (heb ook zo’n kastje) maar eens proberen of het wel of niet werkt. Eergisteren heb ik voor het laatst gekeken, toen werkte het nog gewoon.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website