Vandaag voor de eerste maal sinds vele maanden misschien zelfs sinds meer dan een jaar een vliegtuig gezien en gehoord in de Isaanse lucht.

Het klinkt misschien gek en het is geen zegen voor klimaat en alles waar we ons nu druk over maken, maar aan mij klonk het als de mooiste muziek in de oren sinds lange tijd. Het was alsof ik sinds meer dan een jaar weer enig teken van licht ontwaarde aan het einde van die ellenlange corona tunnel. Het leek of er eindelijk hulp op komst was om mij te komen halen uit maanden ballingschap. Volhouden we komen eraan!

Fly that plane brothers …..you are never alone we are taking you home.

Ingezonden door Fred

1 reactie op “Lezersinzending: ‘Als de mooiste muziek in de oren sinds lange tijd’”

  1. Dirk zegt op

    Beste Fred : “Hoop doet leven”. Echter ik wil je niet teleurstellen, maar de Corona stiuatie is nog niet zodanig, dat de mogelijkheden zich aandienen als voorheen. Zelf zou ik ook graag terugkeren naar Nederland, maar niet gevaccineerd zulk een reis maken is me te riskant. Ook mede gezien de oprukkende Delta variant van het coronavirus en de steeds zorgelijke situatie hier in Thailand geven mij nog niet direct veel hoop.
    Ook mede gezien het feit, dat terugkeer naar Thailand ingewikkeld, kostbaar en tijdrovend is.
    Jammer dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt, maar nogmaals “hoop doet leven”


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website