Ervaring met Siam Legal (lezersinzending)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
20 juni 2022

Op mijn ervaring met Siam Legal (16 februari 2022) waren er nogal wat reacties, die het niet met mij eens waren om verschillende redenen, dus ik dacht ik geef ze een tweede kans.

Dag 1 wilde ik via het contactformulier via hun site een paar vragen stellen (ik zit niet in NL), na alles ingevuld te hebben klikte ik op “send” en weg was alles. Foutmelding nr zoveel. Nog een keer geprobeerd met hetzelfde resultaat.

Toen via hun WhatsApp melding gemaakt van het feit dat hun site niet functioneert en of ze een e-mailadres hebben (kon ik niet vinden op hun site). Na 6 dagen kreeg ik een e-mailadres. Zelfde dag gemaild naar het e-mailadres met vragen of ze verschillende zaken voor mij kunnen regelen en gevraagd om een kosten raming.

Tot op heden geen reactie van Siam Legal en is al meer dan een maand geleden. Ik ga ervan uit dat er ook geen reactie meer van komt. Inmiddels wel een advocaat/notaris gevonden die al verschillende zaken voor mij heeft geregeld en er een vaste klant aan over heeft gehouden.

Fijn kantoor hoor Siam Legal ;-(

Ingezonden door Rob uit Sinsub

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...

3 reacties op “Ervaring met Siam Legal (lezersinzending)”

 1. Jacob zegt op

  Is er een altermatief, een ander kantoor??

 2. adrie zegt op

  Zelf hele slechte ervaring meer gehad, Moesten vooruit betalen, hebben niets gedaan en was het geld kwijt!!

 3. Bert zegt op

  Ik heb een positieve ervaring.
  Sept 2021.
  Aanvankelijk ook opstartproblemen met communicatie, maar na 2 telefoontjes ging alles perfect


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website