‘Laten wij het nog even bij ananas houden’

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
16 juni 2015

Helaas voor de echte liefhebber van haring in Thailand hebben wij bericht gekregen uit Nederland van de echte beroepsmensen, dat de op het moment aangevoerde Nieuwe Haring bedroevend van kwaliteit is.

Hierbij is het ook aan te raden ondanks de goede bedoelingen van vrienden en bekenden die deze lekkernij voor u als verassing mee te willen nemen naar Thailand, verzoeken dit niet te doen. Het zou echt zonde zijn van uw smaak en hun geld. Geplande party’s kunnen beter nog even uitgesteld worden.

De oorzaak is dat de plankton het voedsel van de haring door het te koude Noordzeewater nog niet goed tot ontwikkeling is gekomen. Zeker de eerstkomende 10 dagen zullen wij het nog met de overigens goede kwaliteit van vangst 2014 moeten doen, waarvan de bodem ook in zicht is bij enige importeur in Thailand en zijn wederverkopers verspreid door Thailand.

Als de echt beste kwaliteit in Thailand is geland geven wij het zo spoedig mogelijk door.

Hou het nog even bij ananas die zijn op het moment top kwaliteit.

Ingezonden door Pim Haring

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website