Lezersinzending: 70 plus en 70 min, nu in Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
5 april 2015

Leuke kop omdat het rijmt. Alleen de waarheid achterhaalt altijd. Ook dit keer. Wij zijn inmiddels 70 + in kwadraat. In Hua Hin heb ik afgelopen november ook de respectabele leeftijd van 70 bereikt. Nu waren de twee zeventigers dus op pad.

In een eerder artikel op Thailandblog schreef ik een stuk onder 70 + en 70-. Dat ging over onze belevenissen in Thailand gedurende enig jaren en over onze overwinteringen in Pattaya: www.thailandblog.nl/steden/pattaya-70-en-70-min/ Dit keer een min of meer halve overwintering, namelijk 2 maanden. We hadden eigenlijk al een beetje afscheid genomen van Thailand, maar dat is zo moeilijk. Mijn vrouw vond dat ze mijn wens om nog een keer naar Hua Hin te gaan moest vervullen. Zij stelde voor om te gaan. We kozen voor twee maanden omdat we niet wisten wat en waar in Hua Hin. Nou we hadden wel voor 2/3 jaar kunnen boeken, maar dat komt vast tot uiting door ons enthousiasme in het verhaal, althans dat hoop ik zo op te schrijven.

Wij zijn 17 november vertrokken en zijn op 17 januari weer terug thuis gekomen. We hebben een geweldige tijd gehad. We hadden op internet zelf een appartement uitgezocht. Het lag in het zuiden van Hua Hin tegen Kao Takiab aan. Het was een appartement gehuurd van First Choise suites. We huurden het toen er een soort Facebook aanbieding was, hetgeen ons heel wat Bahtjes minder kostte dan dat het werkelijk kost. Alleen toen we ook voor dit jaar wilden boeken, waren de prijzen aanzienlijk hoger, zodat we naar iets anders uit moeten zien. Ja, het positieve aan deze reis was, dat we al uitkijken naar volgend (dit) jaar om weer te gaan. Als de financiën het toelaten en de gezondheid, dan zijn we zeker weer daar in november. Weet U nog iets leuks?

Zoals de meeste Hua Hin gangers weten, heeft Hua Hin eigenlijk wel veel Nederlanders onder de bewoners. Daaronder ook wel mensen die daar wonen en werken. Wij waren via vrienden gekomen aan Jeroen Groenewegen, die werkt bij ‘Say Cheese’, inmiddels wel een begrip, door de Nederlandse keuken, de Nederlandse diner-avonden etc. Leuk om na enige tijd eens een broodje kroket of frikandel te eten of gewoon boerenkool met worst of bloemkool met varkenshaas. Dat moet ieder voor zich weten hoe hij of zij dit invult.

Wij hebben bij Jeroen een motorbike gehuurd. Diverse keren bij Jeroen een biertje gedronken en een bitterballetje gegeten. Is altijd gezellig om even aan te lopen. Het is vlak bij de nachtmarkt dus dat was ook wel gemakkelijk. Jeroen heeft veel kennis van Hua Hin en weet altijd wel een antwoord op je vragen. Kan ook voor een auto zorgen, heeft kamers te huur, en wat al niet meer. Ook fietstochten in Hua Hin vertrekken vanaf daar. Jeroen bellen mag hoor, heb ik gevraagd. (0066) 8611715672 – email: [email protected].

Ja, daar zitten we dan in Baan Kun Koey. Dat wordt buurt verkennen. Bleek dus dat er een klein restaurantje was van Noi. Kon je lekker eten en hebben we een paar keer gedaan. Hoofdzakelijk Thais. Je kunt er ook ontbijten, maar dat deden we niet. Dat was op de kamer. We hadden een volledige keuken met luxe koelkast, konden elektrisch koken en hadden een magnetron. Dus ’s-morgens was het eitjes koken de broodrooster aan, en lekker thuis eten. We hebben zoals een goede Nederlander ook twee kilo kaas meegenomen en wat Saksische leverworst. Verder kan je in Thailand natuurlijk ook lekkere dingen kopen.

In de buurt op loopafstand in ieder geval een 7-Eleven en ook een Thaise kleine winkel waar je boodschapjes kon doen. Zo voor de eerste benodigdheden en de zwaardere dingen zoals flessen, lekker dicht bij. Eigenlijk hadden we de buurt toen wel gehad. Maar naar later bleek geen enkele punt. Met de motorbike waren we zo op de plaatsen waar we wilden zijn.

Richting Hua Hin waren we zo bij de Market Village, incl. een grote Tesco Lotus. Richting Kao Takiab zaten we zo bij de kleine Lotus, een 7/11 en een familie market. Verderop naar Kao Takiab nog wel 10 supermarkten.

Ja gaat wel lukken hier. Helemaal geen Pattaya trouwens naar later bleek, Maar ik wil geen kwaad woord over Pattaya zeggen. Wij hebben daar ook vele leuke jaren gehad. Niet alleen in Pattaya maar ook in de buurt van en anders met onze kleine reisjes vanaf Pattaya. En Pattaya beleeft toch iedereen op z’n eigen manier. Maar Nu is het Hua Hin. En Hua Hin is GEWELDIG – AMAZING!

Overwinteren hier in Hua Hin, hebben we weer gedaan op “onze “ manier. Ik schreef dit ook al eens in het stukje overwinteren in Pattaya. Natuurlijk doen wij het op onze manier, want iedereen doet het op zijn of haar manier en dat is nu juist het leuke daar aan. Gewoon jezelf kunnen zijn.

Waarom Hua Hin? Ik heb al uitgelegd hoe we daar terecht kwamen. Ik had al veel over Hua Hin gelezen en gehoord. Ik wilde dat zelf wel eens meemaken. Toen wij min of meer afscheid namen van Thailand, ging het iets minder met mijn vrouw (nu gelukkig weer helemaal goed) en dan denk je niet meer aan drie maanden van huis gaan. Gelukkig is het er nu weer van gekomen en ik kan al verraden, dat er misschien wel een vervolg komt, omdat Hua Hin ons hart heeft gestolen.

Hua Hin in onze ogen

Een geweldige leuke stad. Heel gezellig. Alleen moet je wel veel van het vervoer gebruik maken om van noord naar zuid te komen etc. Maar dat is vlug gevonden. Wij hadden een motorbike en dat ging uitstekend. Hua Hin is gezellig en niet schreeuwerig. Stranden zijn ruim aanwezig, maar niet overal even mooi.

Winkels zijn er ook genoeg. Even zoeken naar de diverse plekjes, maar dan is er best veel te winkelen. Een echte grote shopping mall is er helaas niet, maar die zijn ze aan het bouwen. Markten zijn er ook wel een aantal, maar ook daar moet ik zelf bij zeggen, marktjes ja, maar een leuke grote weekmarkt zoals dinsdag en vrijdag in Pattaya, misten we.

Uitgaansleven weten wij niet. We hebben niet meer de leeftijd om dit te doen. Wij drinken graag een borreltje op een terras, maar ’s-Avonds bij tijd naar bed. Er zijn een paar leuke terrassen te vinden. Wat we begrepen kan je wel een avondje stappen, maar voor het grove geweld seks, drugs en rock and roll moet je toch naar Bangkok of Pattaya.

Om overdag ergens naar toe te gaan zijn er heel wat attracties en leuke dingen om te bezichtigen etc. etc. Kom ik op terug. Verder is het goed mogelijk om een keer naar andere plaatsen zoals Cha-am te gaan een keer Kao Takiab, Kao Tao (hangen tegen Hua Hin aan) en naar Wang Pon, Pak Nam Pran. Ook verder is mogelijk met de bus of trein.

Wat te doen in Hua Hin

Ik kan hier wel een hele opsomming geven, maar die kunnen jullie op heel internet vinden en ook hier op Thailandblog. Maar bezoek ook eens deze site van tripadvisor: www.tripadvisor.nl/Hua_Hin_Prachuap_Khiri_Khan met 28 echt leuke bezienswaardigheden.

Even onze overwintering doorlopen

Ons Appartement
Baan Kun Koey, zoals gezegd. Baan Kunkoey & Baan Kookieng Condominium, Petchkasem Road, Nong Kae, Hua Hin, 77110. Het is een goed verzorgd appartement. Een soort condo/studio. Het was keurig en volledig ingericht en is nog maar twee jaar oud. BAAN Kun KOEY. We hebben het daar geweldig naar onze zin gehad. Goede service. Werd 1 x per week schoongemaakt en schoon linnen. Wij hadden nog extra handdoeken er bij. Water en licht etc. etc. was inclusief de prijs. TV, video, Wi-Fi op de kamer. Alleen geen BVN tv en dat was erg jammer. Er zat een kabel op met veel Nieuwszenders en veel Thaise zenders. Geen Hua Hin kabel. Iedereen daar heel vriendelijk. Voor ons op en gunstige plaats vanwege “ons strand“.

Winkelen Hua Hin
Buiten dat we natuurlijk heel wat winkels hebben bezocht, hadden we toch een aantal winkels waar we regelmatig kwamen. Zo hadden we naast de deur een 7-Eleven en een Thaise winkel. Op weg naar strand en terug, diverse 7/11 en familymarkt winkels, kleine fruitstalletjes. Een kleine Lotus winkel, een verse bakker en natuurlijk voor de verse vis naar Kao Takiab (vissershaven met visstalletjes). In de stad kwamen we regelmatig, kan wel zeggen zeer regelmatig in Market Village. Gewoon lekker rondlopen. Leuke dingen kopen. Grote boodschappen en kleintjes bij de Tesco Lotus. Boven naar de banken en iets voor de telefoon indien dat nodig was . In de “kelder” of souterrain een heleboel kleine winkeltjes. Namen we dikwijls mee als we terug liepen naar de parkeergarage. Verder nog een aantal winkeltjes. Dit haal je daar en dat haal je weer ergens anders.

Ja, dan komen we automatisch op de markten. De zoveel geprezen ‘Nachtmarkt’. Ja, erg leuk en gezellig om over te lopen maar toen we die twee-drie keer hadden gehad was het wel een beetje over. Het is toch een soort toeristenmarkt. We hebben er ook wel eens lekker gegeten hoor, want de restaurants zijn heel goed en niet overdreven duur. We hebben daar ook vers gebakken tong gegeten. Onze garnalen haalden we en bakten we zelf zoals gezegd in Kao Takiab. Een klein stukje verder dan de nachtmarkt, is ook nog een leuke kleine nachtmarkt. Gezellig om over te lopen.

Andere markten dan. Ja ze zijn er wel. Een aantal in de vroege morgenuren. Wij zijn geen vroege vogels dus die zagen we niet. Ook nog een leuke groentemarkt bij de tempel in Kao Takiab. Erg leuk. Wat we misten was een lekkere grote weekmarkt. Dat is wel jammer. Was voor ons een vast uitstapje geweest.

Verder nog om te winkelen (nou ja winkelen) zijn er de Floating Markets. Gewoon leuk een keer naar toe gaan, best gezellig en maak je niet druk als je 100 Bath moet betalen als buitenlander. Als je binnen bent mag je met dat kaartje een rondje maken met de boot. Het is een gezellig ritje er naartoe en het is er rustig vertoeven. Ik moest niet betalen met mijn Thais rijbewijs-kreeg wel een kaartje voor de boot. Ook aardig.

Dan nog La Venezia. Erg mooi opgezet, maar toen wij er waren twee keer. Was er overdag bijna niets te doen. Ook heel weinig mensen. Weet niet of dat vele jaren zal blijven bestaan. Ook bezochten we de shopping mall. Leuk om een keer naar toe te gaan. Maar daar is het wel mee gezegd. Een leuk ritje. Dan in de stad is er PLern Warn. Gek maar daar zijn we niet geweest.

Wat wij wel heel erg leuk vonden was de CICADA markt. Deze is alleen in het weekend vrijdag zaterdag en zondag in het zuiden (het begin van Kao Takiab). Wordt door veel mensen bezocht. Uit Bangkok komen ze daar graag naartoe. Het is gezellig, veel handwerk, leuke gezellige dingen, leuke muziek en je kan er heerlijk zitten en eten. Het lijkt net een lopend buffet met wel 20 kraampjes met eten. Je moet eerst bij een centrale kassa tickets kopen. Die lever je in als betaalmiddel. Je kan er een wijntje drinken een biertje en een lekker nagerechtje eten. Moet je zeker een keer doen een aanrader wat ons betreft. We hebben het wel een paar keer bezocht: youtu.be/bF9fvCVa5A0

Terras
Ons terrasje was bij de Market Village aan de zijkant. Twee leuke zaken, waar je lekker kunt eten en die hebben beiden een redelijk groot terras waar je lekker kan zitten met een drankje en een snack. Ook kan je er goed eten. Ook in de avonduren kan je gezellig zitten op het terras aan de voorkant met levende muziek.

Ons vervoer
Zoals gezegd een motorbike. Maar ook maakten we gebruik van de 10 bathbus hoor. Handig en gezellig. Alleen moesten we soms erg lang wachten op het busje. Busje komt zo was er niet altijd bij. En de busjes hangen aardig vol. Dat is wel jammer. Ook hebben we wel een enkele keer gebruik gemaakt van een gewone taxi die ons ook voor 150 bath naar huis bracht vanuit de stad.

Ja vervoer. Je moet ook vanaf het vliegveld naar Hua Hin en terug. Ja ook wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Rush-Taxi, zoals eerder beschreven in het Thailandblog door Khun Peter. Een geweldige chauffeur, taxi en attent met mailtje, whatsapp of anderszins. En op tijd . Terug naar het vliegveld kon hij niet omdat hij een andere klus had. Heeft toen een collega gestuurd. Leek niet op hem, maar was voor de rest een kopie. Prima taxi (met slaapstoelen) goede chauffeur, gezellige vriendelijke en correcte man.

Onze motorbike kwam zoals gezegd van Jeroen die was ook geweldig hoor en deze was goed verzekerd. Een heerlijk machientje en we hebben er twee maanden op rond gereden zonder een enkel klein probleempje, laat staan een groot probleem. Is ook voor herhaling vatbaar. We hadden een Honda Click 125 CC. We gingen er vier keer in de week mee naar strand en ook de andere dagen maakten we er bijna altijd gebruik van. Na enige tijd sta je versteld wat je allemaal mee kan nemen op zo’n ding. Ja, de Thai kan het ook, waarom wij niet. 

Ons strand
De eerste dag dat we in Hua Hin waren, zijn we gaan rondrijden, op  verkenning. Op het eind van de middag kwamen we uit in Kao Takiab. Motortje neergezet en rondgelopen bij het haventje en toen strand op. We hebben het zo eens bekeken en toen we aangesproken werden door een leuke vriendelijke mevrouw over de prijzen van de stoelen, hebben we daar iets gedronken. Was een leuk plekje. Was een gewone toilet, was een terras waar je kon eten en er was een goede keuken. Alles zag er verzorgd uit. We beloofden Tomorrow we come back. En ……. We zijn er niet meer weg geweest.

We hebben daar een hele fijne tijd gehad bij Pim en haar man Pieter (een zweed). Hele vriendelijke mensen. Ook zorgden ze er voor dat hun personeel dat ook was. Altijd klaar voor een praatje en een vriendelijk woord. Soms ook samen een biertje drinken. Ook vriendelijk en zorgzaam. Ja we waren vaste gasten en dat was heel fijn. Je leert elkaar beter kennen.

Wij gingen vier keer in de week. Namen een lekkere sandwichlunch een watertje een biertje een jus. Lazen onze boekjes. Gingen lekker zwemmen en wandelen en genoten. Om vier uur bestelden we eten en namen dat mee naar huis. Ze konden heel lekker koken daar. Thuis in de magnetron met een beetje water er op sprenkelen en het was net zo lekker als op strand. Zo aten we zeker 4 x Thais per week. Ook kochten we wel een lekker stuk vlees of garnalen o.i.d. en deden daar dan een salade bij en brood of anderszins. Ging prima.

Wil je weten waar ons strandje is? Je rijdt Kao Takiab helemaal door. Daar waar de groene busjes staan neem je de weg schuin rechts, dus niet links naar de apenrots. Die rijd je een klein stukje door en dan krijg je zijstraatjes naar het strand Ta Kabiab bay 1, 2, 3 etc. Wij gingen in nr. 7. Straatje uitrijden tot op strand en dan is het de strandtent aan je rechter hand. Je moet het zien aan de eigenaresse. Heel vriendelijk gezicht en vrij donker van huid. Met vriendelijke Zweedse man. Vraag gewoon are you Pin?

Ziekenhuis
Ja nog een ding: het ziekenhuis. Je hoopt er geen ervaring mee op te doen. In Pattaya een aantal keren een ziekenhuis bezocht voor behandeling en nooit klachten gehad. Ook dit keer moesten we weer. Mijn vrouw kwam te vallen in het toilet. Gleed uit en viel met haar zij (ribbenkast) tegen zon opstaande rand en de wc. Was pijnlijk zeker de derde dag. Eerst uitgestel en toen toch maar naar het ziekenhuis. Wij zijn naar het San Paulo ziekenhuis gegaan. Keurig nette ontvangst. Direct geholpen op de eerste hulp en foto’s gemaakt. Foto’s bekeken en diagnose gesteld. Verteld wat er aan de hand was. Was een borstkastbeschadiging met mogelijke gekneusde en gekraakte ribben (niet gebroken). Zou veel pijn gaan doen. Kreeg daarvoor medicijnen om de pijn te bestrijden en om het lichaam rust te geven. Rust en voorzichtig aan doen was het beste. Konden altijd terug komen indien nodig. Gebeurde ruim twee weken voor ons vertrek. Is allemaal goed gekomen.

China airlines
Hierbij rest mij een compliment te maken aan China airlines en Schiphol Amsterdam. Wij hadden gevraagd om een rolstoel. Die kregen we bij inchecken in Bangkok met een “broeder“ er bij tot aan vertrek vliegtuig. Hij dirigeerde ons overal doorheen met voorrang zodat mijn vrouw niet in het gedring kwam. Keurig. Eerst in het vliegtuig. Extra kussens en extra zorg. In Amsterdam weer een rolstoel tot op perron. Keurig allemaal.

Zo ik dacht dat het wel weer genoeg is. Ik hoop dat U er een beetje van kon genieten en dat we zo hier en daar een klein tipje hebben gegeven. Doe ons niet na. Alleen als je het ook zo wilt doen. Anders gewoon op jullie eigen manier, zoals ik in het begin zei; dit was op onze manier.

Misschien vlug tot ziens in Hua Hin!

Ingezonden door Corry en Ruud Louwerse

Voor vragen mag U gebruik maken van email : [email protected] Ook als U een leuk appartement weet rond de 20000 Bath (all inn).

15 reacties op “Lezersinzending: 70 plus en 70 min, nu in Hua Hin”

 1. Rino zegt op

  Er is elke dinsdag een lokale markt genaamd Pae Mai, is een nachtmarkt van 17.00 uur tot 22.00 uur
  Er komt vooral lokale bevolking. Heel erg goedkoop eten en kleding. Erg leuk om te bezoeken.
  Neem het witte busje van 10 bath en je komt er dan.

 2. ruud tam ruad zegt op

  even een P.S.

  Voor als we weer gaan in november ;

  a. hebben we al een ander appartement gevonden in Khao Takiab voor komende winter, dus daarin zijn we voorzien.

  b. Ben nog wel op zoek naar twee fietsen voor twee maanden ( schappelijk prijsje ) om in Khao Takiab te rijden.
  Voor ons Motorbike zoeken we Jeroen weer op tegen die tijd.

  Ruud tam Ruad

  • robr zegt op

   Komen net van Hua Hin vandaan, sinds 2 weken mogen er geen strandbedden meer geplaatst worden.
   Dit was in ieder geval zo vanaf de Hilton tot Takiab.
   Eerst alleen niet op woensdag,maar nu helemaal niet meer. Je kunt soms nog wel op aan het strand grenzend prive terrein voor 100 baht per bed een bed huren, maar daar komt geen wind, is dus bloedheet.
   Is dit een blijvende maatregel, zoja jammer. Op Koh Samui niets van dit alles gemerkt.

   • Rino zegt op

    Bedoel je de strandbedden die je kan huren bij de restauranten op het strand?
    Wij hadden dit jaar door de maatregel op woensdag zelf stranbedden gekocht.
    Mochten deze dit ook dan niet op het strand? Als dat zoisdan jagen ze toch al de toeristen weg.
    We hebben dit jaar weer geboekt in Hua Hin voor 7 weken, als je dan alleen op een badhanddoek mag liggen is dat wel een problem

    • robr zegt op

     Inderdaad, geen bed meer te huur op het strand. Police not allow zeggen ze. Je kunt wel matjes huren voor 50 baht. Ik weet niet of meegebrachte bedden zijn toegestaan, heb ze niet gezien. Wij zijn maar uitgeweken naar Saii noi beach, daar waren wel bedden. Maarja, is wel een stukje rijden. Wij vinden dit echt een probleem, maar misschien is het komende winter weer anders.
     Moet wel toegeven, het strand is wel veel mooisr zonder al die bedden!

  • Ruud tam ruad zegt op

   Nog een P.S.
   Ik lees dat iemand denkt dat Conny de moeder is van Jeroen. Nee. Steef die dikwijls in de zaak staat is de zoon van Conny.
   Jeroen is de eigenaar van Say chees. ( had de vader kunnen zijn van Steef hahaha)

   Geef niet hoor. Is best een leuke vergissing.

 3. Kees winter zegt op

  Beste Ruud en Corry,
  Komt ons allemaal bekend voor. Wij zijn dit jaar ook voor 2 maanden in Hua Hin geweest 18 jan.tot 18 maart hebben het vrezelijk naar onze zin gehad. Ook div.keren bij Say Cheese geweest en mijn fiets gehuurd bij Corry de moeder van Jeroen. Wij hadden een huis gehuurd in het westen van Hua Hin erg comfortabel met een zwembad in de tuin heerlijk s,morgens uit bed het zwembad in. En de prijs valt heel erg mee. Alleen iets verder van het strand. Vorig jaar voor een maand gehuurd het zelfde huis en voor volgend jaar hebben we het ook alweer vast gelegd. We kijken er nu alweer naar uit.
  Kees en Marjan Winter.

  • ruud tam ruad zegt op

   fijn dat jullie het ook geweldig hadden. Nou voor ons was Hua Hin een verademing Misschien zien we jullie nog wel een keer

 4. Cor van Kampen zegt op

  Lieve mensen, en dat zijn jullie al heb ik jullie nooit gekent.
  Jullie hebben een prachtig verhaal neergezet.
  Het geluk zoals jullie het omschrijven straalt van jullie af.
  Geniet verder van het leven.
  Cor van Kampen.

  • Ruud tam ruad zegt op

   Dank je wel Cor. Nee we kennen elkaar niet, Misschien zien we elkaar wel aan het eind van het jaar. Dank voor je leuke reactie.

 5. Pim Haring zegt op

  Kees en Marjan .
  Heeft Jeroen gezegd dat Conny zijn moeder is .
  Hij blijft grappen maken ,ze ziet er jonger uit dan hij .
  Ze is de moeder van Steef die zo lekker koken kan .
  Conny begeleid ook fietstochten in de omgeving van Hua hin op uitstekende mountainbikes.
  Jeroen is de man die goed met het leuke personeel omgaat ,al bel je hem voor 7 uur op dat je om 7.30 uur ontbijt wil hebben zorgt hij ervoor .
  Al is het met haring fluitend doet hij dat .

 6. Jan zegt op

  – Een echte grote shopping mall is er helaas niet – schrijf je maar persoonlijk vind ik Market Village toch een grote winkel en anders heb je ook nog de Makro met een grote vestiging in Hua Hin.
  Ik was in januari eigenlijk slechts voor een weekend naar Hua Hin gegaan maar het beviel me zo goed dat ik er 4 weken gebleven ben. Omdat ik in een tamelijk duur hotel zat wel aardig aan de prijs maar omdat ik komende winter tenminste 2 maanden in Hua Hin wil verblijven ben ik nu op het internet naar een goedkoper alternatief aan het zoeken. Want ook mij (70) bevalt Hua Hin heel erg goed!

  • Ruud tam ruad zegt op

   Ja inderdaad Market Village is een grote winkel. En de Makro is ook groot . Meer een luxe pakhuis en niet voor iedereen toegangkelijk

 7. Jack G. zegt op

  Leuk om te lezen dat de minder jongeThailandganger zich prima weet te vermaken in een plaats als Hua Hin. Ook mij ook opviel is dat jullie assistentie hebben gevraagd op de vliegvelden. Veel mensen doen dat niet omdat ze een beetje ‘schamen’ hiervoor. Doe dat wel als je minder mobiel bent omdat je op sommige luchthavens een flink eind moet afleggen en je moet nog een tijdje hangen in een vliegtuig. Wat mij opvalt zijn de positieve reacties op Hua Hin. In reisverslagen op reisblogs lees je wel eens; daar is niks te doen. Er zijn alleen maar dames van plezier. Het strand is te klein en vol met stenen. Het is te duur. Veels teveel kleermakers die je proberen aan te kleden. Ze hebben er alleen maar vieze vis als eten enz. Maar wat maakt in jullie ogen Hua Hin nu zo aantrekkelijk? Kortom, hoe komt het goede vakantiegevoel bij jullie tot stand?

  • Ruud tam ruad zegt op

   Leuke reactie Jack,

   Kan alleen maar zeggen dat je de verkeerde reisverslagen las en verkeerde Blogs. Nee geintje, maar sommige mensen beleven hun vakanties dikwijls op een bepaalde manier. Ook heb je mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten etc etc.
   In Hua Hin zijn zeker dames van plezier,( waar niet ) maar je moet je best doen om ze te zien, dus dat valt best mee. Het strand. is zeer ruim, met weinig stenen. Het is overal een normale prijs. Uitzonderingen zijn er altijd. Kleermakers valt erg mee. Moet je in Pattaya kijken of Bangkok, nou daar is hua Hin een kleintje bij hoor. Er is hier een grote hoeveelheid aan heel lekker eten en ook veel hele lekkere vis en garnalen en kreeft Echt lekker.

   Ik heb geschreven wat wij meemaakten en geen reclame gemaakt. Gewoon beleefd dat het een gezellige stad is met meer pluspunten dan minpunten.

   Wij zijn jaren in Pattaya geweest en hebben daar ook genoten. Kijk naar de mooie dingen van Thailand, en mopper niet over kleinigheden. GENIET er van.

   Veel plezier in Hua Hin. Gaat best lukken. Laat het nog eens horen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website