Ton Reijnders in Thailand (video)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: , , , ,
24 april 2017

In deze video vertelt Ton Reijnders over zijn leven in Thailand waar hij inmiddels vier jaar woont. Op zijn 58-ste wilde hij stoppen met werken. Hij vertrok eerst naar Brazilie en kwam daarna in Thailand terecht. 

Ton ontmoette al snel zijn huidige vrouw en besloot om een huis te bouwen in Khon Kaen. Op zijn motorfiets bezoekt hij zijn Nederlandse vrienden in de stad en doet hij verlag over zijn leven in Isaan.

Video: Ton Reijnders in Thailand

Bekijk hier de video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PqkrmAJKAiE[/embedyt]

4 reacties op “Ton Reijnders in Thailand (video)”

 1. Ron zegt op

  leuk inkijkje in je dagelijkse leven . Zo te zien verveel je je niet .

 2. Rob V. zegt op

  Khon Kaen is een prima omgeving. Al ben ik bevooroordeeld want mijn schoonfamilie woont er. 555
  Een motor is me wat zwaar maar een scooter lijkt me wel noodzakelijk als ik langere tijd in Thailand zou vertoeven. Ik heb zelf alleen een Nederlands auto rijbewijs. Op vakantie in Thailand reed mijn lief veelal met de auto of de scooter en ik als passagier. Soms stiekem toch zelf een stukje maar dan dus zonder de juiste papieren. Mocht ik ooit naar Thailand vertrekken, en die kans is nu onwaarschijnlijk, dan zou ik zeker richting het noorden gaan… oost, west, midden? Geen idee. Maar de regio Khon Kaen zou me prima bevallen voor een overwintering mits ik er ook op uit kan voor cultuur tripjes door de provincies.

 3. Pieter1947 zegt op

  Geniet maar lekker in dit mooie Thailand.veel suc6..

  • ger zegt op

   oke ik ben nu bijna 61 en we hebben al wat jaartjes een huis in surin, ik hoop ook binnenkort te verkrassen hier uit dit afgebroken land, oke je hebt het goed voor elkaar en wens je nog vele leuke jaren daar groetjes ger en geniet ervan


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website