Je maakt van alles mee in Thailand (199)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Leven in Thailand, Lezersinzending
Tags: ,
28 oktober 2021

Waar heb jij uitgehangen deze week?

Er overkwam me iets onbeduidends vanochtend bij het boodschappen doen hier in Nederland. Helaas hier, ik was liever daar in mijn geliefde Thailand. Dat onbeduidende voorvalletje deed mij wel terugdenken aan een aardig avontuur tijdens mijn laatste verblijf in Thailand. Ik ben zorgvuldig en noem bewust geen namen van kroeg of andere aanwezigen, behalve één gefingeerde naam. Ook op afstand verdienen mensen hun privacy.

Never a dull moment in Chang Mai

Ik huur altijd voor 3-4-5 maanden een huisje op 5 minuten buiten Chiang Mai. Iedere reis opnieuw, al jarenlang. Ik houd van Chiang Mai, het voelt daar voor mij als thuis. Ik heb er enkele kroegen waar ik graag kom en dat al jaren lang. Een ervan is in de avond vaak druk, maar wel de hele dag open. Ik kom er meestal bewust op rustige momenten van de dag. Dan zijn de dames die er werken druk met voorbereiding. Maar hebben vaak ook tijd voor een gesprek, een geintje, of een potje poolbiljart. Er werken daar een paar echt hele aardige meiden en dat al enkele jaren lang. Ze zijn erop geselecteerd dat ze hun mannetjes staan, goed Engels spreken, grappig of bijdehand zijn en tegen een paar borrels kunnen. Het uiterlijk is er geen hoofdzaak, hard werken wel. Neemt niet weg dat naar mijn smaak de dames daar zeker wel aantrekkelijk zijn. En deze dames pappen daar nooit met iemand aan. Dronken klanten die te handtastelijk blijken worden door de dames zelf in no time op straat geschopt. De baas is vaak wel aanwezig, maar aan hem heb je niet veel. Soms is er een nieuw talent dat wordt ingewerkt. En al is die bloedmooi, voldoet ze onvoldoende aan de beoogde norm dan duurt haar proeftijd maar kort.

Op een avond, vrij laat voor mijn doen, passeer ik op weg naar mijn bed deze kroeg tussen twee regenbuien door. Ik zie de drukte, waar ik op zich geen zin in heb, maar ik wilde even een van de meiden feliciteren met haar verjaardag. Eenmaal binnen vond ik Mobile, een van de meiden, die volgens mij al vele uren naar einde van haar shift nog steeds aanwezig was, echt serieus dronken hangen in een hoekje aan het einde van de bar, achterin de zaak. Overduidelijk was die verjaardag door het hele team stevig gevierd en Mobile (alleen haar naam al) had met haar uiterst kleine lijfje duidelijk veel meer gedronken dan ze hebben kon. Maar de overige mensen hadden weinig oog voor haar. Er werd fors gevierd en luidruchtig gezopen aan de bar. De baas blij, want veel omzet.

Ik trek die kleine overeind en ze had moeite haar ogen te openen. Ze was gekleed in een uiterst kort afgesneden spijkerbroekje, niet haar werktenue en liet zo haar werkelijk fantastische benen zien. Mobile is de meest onopvallende dame in het hele team, maar mijn vermoeden is dat ze by far wel het fraaiste lichaam heeft. Toen ze me eindelijk zag zei ze met dikke tong; hi Chang, nize to zee you. Voor de goede orde, ik wordt alleen daar, door het team, al jarenlang Chang genoemd.

Ik vraag haar of ze niet naar huis wil. En ja, dat wil ze wel, maar kan eigenlijk geen stap zetten. Mobile tovert de sleutel van haar Motorcycle tevoorschijn. En wijst naar haar helm die daar ergens op een stapel dozen ligt. Ze zet twee stappen en ligt alweer als een zoutzak op de vieze vloer. Ik weet dat dat niet gaat lukken, die komt nooit heel thuis, vragen om ongelukken. En ik kan haar wel in een tuktuk of taxi zetten, maar ik vermoed dat de kans te groot is dat Mobile dan die chauffeur wel heel erg intiem gaat leren kennen onderweg. Misbruik van dronken meiden in taxi’s daar had ik al verschillende verhalen van gehoord.

Met een natte theedoek veeg ik haar gezicht en haar handen een beetje schoon. Ik ben bijna 2 meter lang en mobile is volgens mij iets van 1.52 kort. Ik wist haar mee te nemen door een achterdeur, door een vies steegje met lege kratten, naar de straatkant. Waar Mobile me tussen heel veel andere karretjes haar Vespa aanwees. Eerst probeerde ik haar achter me te krijgen, zoals je normaal gesproken een meisje mee achterop neemt, maar Mobile flikkerde al direct op de natte straat naast me, nog voordat ik dat kreng gestart had. Dus nam ik haar voor me op het zadel, stevig in mijn linkerarm. Wij rijden. Ik wist ongeveer waar ze woont, maar dat louter bij toeval. Wij op weg, voorzichtig rijdend met een hand en een soort van zoutzak in de andere..

Steeds probeert ze zich naar me toe te draaien. Ik luister naar wat ze me probeert te zeggen. “Oh Chang, sorry my boobies are so small!” Okay? Iets later pas valt bij mij de franc, ik heb haar stevig vast met mijn linkerhand vol en stevig op haar inderdaad bescheiden rechter borst. Ik moest wel lachen, maar ging mijn hand niet verplaatsen. Ik pak haar halverwege de reis bij kop en kont en draai haar 180 graden om, zodat ze schrijlings bij mij op schoot voor me zit. Zo kon ik haar iets discreter vasthouden en hoefde ze zich niet steeds om te draaien om weer wat te zeggen. Ondanks dat het een hele klus was, die situatie ingewikkeld en dat het inmiddels al weer regende, voelde ik wel terdege haar aantrekkelijke lijfje tegen mijn lijf aanleunen. Ik bleek daar helemaal niet ongevoelig voor. Vervolgens zegt ze op de rest van de afstand wel 5 keer tegen me; “Chang, please don’t fuck me. Please don’t fuck me.

Uiteindelijk kwamen we bij het gebouw waarin ze een kamertje huurt. Ik heb haar letterlijk over mijn schouder gegooid in een brandweergreep haar 3 verdiepingen naar boven gedragen. Voordeursleutel uit de zak van haar spijkerbroekje gevist en de deur geopend. Licht aan.

Het arme schaap zag er niet uit. Overal had ze al op de vieze grond gelegen, doornat van de regen op die scooter, en na een veel te lange dag en avond veel te veel zuipen. Dus heb ik haar daar totaal uitgekleed. Heb ik haar even boven het toilet gehangen, daarna snel haar inderdaad prachtige lijfje afgespoeld onder de douche en heb ik haar in een schone slip en een t-shirt gehesen die ik in een la vond. Toen ik bezig was met mijn poging haar in dat T-shirt te krijgen vroeg de schat me nog een keer of ik haar perfecte borsten niet te klein vond. Nou, nee dus. Ik heb haar in bed gelegd, hoofd op een handdoek, een fles water en een teiltje ernaast. De sleutel van haar Vespa liet ik achter op het computertafeltje. En ik ben dat hele tyfuseinde terug gelopen door de regen. Maar, graag gedaan, het is een schatje, ik denk dat ze anders heel lelijk met haar Vespa gevallen was of onder een tuktuk chauffeur terecht was gekomen. Als zij ooit al behoefte had om iets met mij te willen, dan had ik dat al veel eerder in nuchtere toestand wel gemerkt.

De volgende dag ging ik er toch even langs op het werk. Even kijken of ze de nacht wel overleefd had. Mobile stond op dat moment achter de bar en was flesjes aan het bijvullen. Ze ziet me binnenkomen, veegt met de rug van één hand de losse haren uit haar gezichtje en vraagt me; “Hé Chang, where have you been all week? We missed you!”

Ingezonden door Frank


» Laat een reactie achter


Rating: 4.81/5. From 26 votes.
Please wait...

4 reacties op “Je maakt van alles mee in Thailand (199)”

 1. TheoB zegt op

  Prachtig verhaal met (of is het nu zonder?) happy end!

 2. Maryse zegt op

  Frank, jij bent een nette man!
  Goed zo.

 3. Trees van Maren zegt op

  Genoten van je verhaal Frank en zeer herkenbaar,
  Blijf vooral doorgaan met je anekdotes
  Groetjes
  Trees en Arie

 4. Philippe zegt op

  Je bent een “top” kerel … die de goeie accentueert ! Proficiat


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website