Het X2 River Kwai resort is geopend en dat moet gevierd worden, daarom biedt het resort nu het River Romance pakket aan voor koppels om romantisch te genieten langs de Kwai Noi rivier.

Het pakket bestaat uit accommodatie naar keuze, twee glazen champagne bij aankomst, dagelijks champagne ontbijt, romantische kamer setting, kruidenbad voor twee, een dozijn rozen voor haar en een romantisch diner voor twee op het strand met een speciaal menu samengesteld door de chef.

Het X2 River Kwai Resort beschikt over acht hutten: drie PoolXide Cabins, één PoolXide Cabin Suite, drie Luxe Cabins en één Luxe Cabin Suite. Alle acht hutten hebben uitzicht over de prachtige Kwai Noi rivier met de bergen als natuurlijke achtergrond. Het River Romance Pakket is de ideale uitvlucht voor koppels die even samen willen genieten.

Het resort is makkelijk bereikbaar via verschillende transportmogelijkheden en is slechts twee uur verwijderd ten westen van Bangkok. Je vindt er in de omgeving bekende attracties zoals de Brug over de Kwai Rivier, WWII Museum en kunstgalerij, Don Rak War begraafplaats en het Thai-Burma Spoorwegmuseum. Voor golfliefhebbers zijn er verschillende 18 holes golfbanen (Evergreen Hill, Grand Prix, Mida) binnen 45 kilometer bereik.

Het River Romance Package is te boeken tot 31 oktober 2014 bij een verblijf van minimaal twee nachten. Kijk voor prijzen of boekingen op www.x2resorts.com/resorts/river-kwai

Bron: Thais Verkeersbureau


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “X2 River Kwai Resort viert opening op een romantische manier”

 1. Simon zegt op

  Moderator: uw reacties is off-topic.

  Reacties op Thailandblog zijn uiteraard van harte welkom. Wel zijn er een paar spelregels:
  1) Alle reacties worden gemodereerd. Wij doen dat zelf. Het kan soms even duren voordat een reactie geplaatst wordt.
  2) Het blog is een platform voor reactie en discussie, geen uitlaatklep voor scheldkanonnades. Houd het beschaafd. Reacties die beledigingen of scheldwoorden bevatten, worden niet geplaatst.
  3) Houd het ook zakelijk, dat wil zeggen: niet nodeloos op de man spelen.
  4) Alleen inhoudelijke reacties op het onderwerp van een blogpost worden geplaatst. Met andere woorden: blijf on-topic.
  5) Het is de bedoeling dat reacties de discussie bevorderen. Steeds weer hameren op hetzelfde punt heeft geen zin, tenzij met nieuwe argumenten.

  Reacties die niet aan de spelregels voldoen, worden niet geplaatst.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website