Romantiek in Phuket (video)

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: , , ,
2 september 2018

Voor een romantische vakantie met prachtige zonsondergangen, maagdelijke witte stranden en een helder blauwe zee is Phuket een uitstekende bestemming.

Bij een onvergetelijke huwelijksreis of andere romantische vakanties is natuurlijk ook de accommodatie een belangrijke voorwaarde. Het afgelegen Sri Panwa Resort in Phuket voldoet aan alle eisen voor een verblijf in een bijzondere sfeer. Het luxe resort ligt op een klif, met uitzicht op het kristalheldere water en de naburige eilanden. Je hebt direct toegang tot een ongerept strand. Privacy en rust zijn hier de sleutelwoorden. De luxueuze beachfront suites en villa’s zijn de perfecte plek voor schitterende zonsondergangen.

Wil je jouw geliefde verrassen? Neem hem of haar mee op een 5-sterren cruise en vaar naar afgelegen baaien en eilanden rond Phuket, zoals Phi Phi kan, Krabi, Simians, Racha, Kho Lipe, Tarutao en Kho Rok.

Je kan ook kiezen voor een ontspannen dagje naar Cool Spa. In 2013 uitgeroepen tot ‘Beste Luxury Resort Spa’ door ‘World Luxury Spa Awards’. Cool Spa doet zijn naam zeker eer aan! Wat dacht je van een prive-behandeling met een jacuzzi en waterval in iedere kamer? Vervolgens je volledig ontspannen met Cool Spa’s full-body massages, bodywraps en scrubs. Je komt als herboren terug.

Sri Panwa biedt ook kooklessen op maat aan. Een leuke en eenvoudige prive-les, georganiseerd door de legendarische chef P’Boom is erg leuk om te doen. Je kan dan ook bij thuiskomst nog de Thais sfeer proeven en nagenieten van een Pad Thai of Tom Yum Kong.

Heerlijk eten kan natuurlijk in het restaurant op het resort met een panoramisch uitzicht op de oceaan. Wil je nog meer romantiek dan zorgt het personeel van Sri Panwa voor een prive diner bij kaarslicht of een BBQ-voor-twee bij jouw eigen villa.

Kortom genoeg ingrediënten voor een geslaagde romantische vakantie in Thailand.

Meer informatie: Sri Panwa Phuket Villas

Video: Romantiek in Phuket

Bekijk de video hier:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website