Koh Samui is een prima bestemming voor stelletjes die op zoek zijn naar een romantisch onderkomen. Heb jij wat te vieren, zoek je een bestemming voor een betaalbare huwelijksreis, zet dan ook dit tropische Thaise eiland op jouw lijstje.

Samui telt een aantal exclusieve resorts met uitizht op het strand en de zee. Bij de meeste resorts kan je dineren op het strand bij kaarslicht, kortom een echte honeymoon-bestemming. Deze hotels hebben toprestaurants met internationale chefs, want Koh Samui probeert ook op culinair gebied iets extra te bieden.

De populairste stranden zijn Chaweng en Lamai langs de oostkust, die langs de andere kusten zijn rustiger en kleinschaliger. Aan de noordkust bijvoorbeeld ligt het karakteristieke Bophut, met Bophut Beach maar vooral het mooie oude vissersdorp. Ooit was dit een Franse uitpost in Thailand en die sfeer hangt hier nog steeds, met houten Chinese winkelhuisjes waar je kleding of juwelen kunt kopen en stemmige bars en restaurants langs het strand.

Muang Samui Villas & Suites ligt centraal gelegen op het strand van Choeng Mon. Een prachtige locatie voor de perfecte vakantie. Het resort ligt op slechts 3 km van Samui International Airport.

Meer informatie en boeken: Muang Samui Villas & Suites

Video Muang Samui Villa & Suites

Bekijk hier de video:

[vimeo]http://vimeo.com/88327943[/vimeo]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website