Hua Hin is weer een hotel rijker: HOP INN. Bijzonder is de gunstige ligging, zoals slechts 700 meter van het strand, en de concurrerende prijzen van het nieuwe hotel en daarom het overwegen waard.

HOP INN Hua Hin is een hotel van 6 verdiepingen en heeft 79 kamers voor een prijs vanaf vanaf 650 Baht per nacht. Voor de insiders, het hotel ligt links van de pier en op slechts 1 km van het centrum van Hu Hin waar de beroemde nachtmarkt een publiekstrekker is, maar ook het gezellige uitgaansleven.

HOP INN heeft een netwerk van hotels in Thailand en Filipijnen. De hotels zijn basic met een hoge mate van hygiëne, professionele service van vriendelijk personeel, gratis Wi-Fi en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de meeste kamerprijzen beginnen bij 550 baht per nacht. De hotels hebben beveiliging en voldoende parkeerplaatsen voor de gasten.

Meer informatie en boeken: HOP INN Hua Hin


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Nieuw HOP INN hotel in Hua Hin biedt een goede locatie en gunstige kamerprijzen”

 1. HarryN zegt op

  Links van de pier is wel wat ruim gesteld. Gewoon schrijven : Soi 51 zijweg van de Petkasem road en naast het nieuwe minibus station. Voor de rest inderdaad niet duur, eenvoudig maar netjes. Heb in een Hop Inn
  geslapen in Lampang. Helaas geen ontbijt service.

 2. Ger zegt op

  Nou de Ibis aan de Chao Praya rivier heeft vele goede beoordelingen en perfect gelegen aan de rivier en dicht bij de Skytrain en Asiatique. Met zwembad.

 3. Herman buts zegt op

  Ibis vergelijken met hop in is niet netjes, ibis is ook een stuk duurder en terecht , wat ik vooral waardeer zijn de goeie bedden bij Ibis wat in Thailand niet evident is badkamer is niet reuzengroot maar waar het aanwezig is probeer ik een Ibis Style te boeken wat iets meer luxe biedt. kijk even naar Ibis bangkok Riverside , nette kamers prachtige setting, dinner with Chaopraya vieuw , waar vind je dat nog voor die prijs?

 4. Jan zegt op

  Correctie, het IBIS HOTEL kost toch nog 1600 Bath per nacht.
  Is een andere prijs als 650 Bath.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website