De hoteltoren staat vlak achter het nieuwe waterpark Vana Nava en valt nogal op want het is, met 140 meter, het hoogste gebouw in Hua Hin. De Holiday Inn Vana Nava Hua Hin met 300 kamers zal deze maand officieus worden geopend.

De verwachting dat vooral gezinnen die het waterpark willen bezoeken een kamer zullen boeken, maar ook stelletjes en zakenmensen zijn een belangrijke doelgroep van het nieuwe hotel. Het hotel is met meer dan 1.500 vierkante meter vergaderruimtes biedt dan ook voldoende faciliteiten voor de verwende reiziger. Een 24-uurs fitnesscentrum van 300 vierkante meter, overloopzwembaden, een lobbybar, een spa, goed uitgeruste Kids Club en speciale Kids Suite, zijn daar sprekende voorbeelden van.

Wanneer het totale project is afgerond is er 4 miljard Baht geïnvesteerd.

Bron: The Nation 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Het hoogste gebouw van Hua Hin gaat deze maand open: Holiday Inn Vana Nava Hua Hin”

 1. Jacques zegt op

  Als de prijzen op het zelfde niveau liggen als in Pattaya bij de waterparken, dan zullen we daar niet gauw Jan Modaal met zijn kindjes aantreffen. Want de knip zal een flink end opengetrokken moeten worden om enig plezier hiervoor in de plaats te krijgen. Wel een mooi gebouw maar waarschijnlijk dus voor velen onbetaalbaar.

  • ergens in Thailand zegt op

   De entree voor het waterpark bedraagt 1000 bath p/p . Als ik in Hua Hin ben rij ik er vaak langs en er is bijna nooit is te doen.
   Als het hotel 4000 bath p/n kost dan zullen er niet veel mensen komen verwacht ik.

   Mij zie je er in ieder geval niet zeker weten want je bent in Hua Hin dan ga je toch na het strand en niet na een zwembad haha.
   In mijn woonplaats heb ik geen strand ik woon nl in de e-saan en ga dan na een zwembad zoals Play-Port enz enz.

   Mzzl Pekasu

 2. otto zegt op

  flink aan de prijs bijna 4000 bath
  voor 1 nacht

 3. Bert zegt op

  Is ook niet bedoeld voor iedereen, maar voor de happy few (Thaise elite) en een enkele falang die die prijs wil betalen.

 4. Paulg zegt op

  Voor de golfers die Black Mountain willen spelen is het wellicht een goed
  alternatief voor de BM bungalows.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website