Hilton Hua Hin wordt voor miljarden baht gerenoveerd

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags: ,
20 juni 2016

Het Hilton hotel aan het strand van Hua Hin krijgt een flinke opknapbeurt. De kamers worden voor ongeveer 500 miljoen baht vertimmerd. De renovatie van 296 hotelkamers moet in 2018 zijn afgerond.

Wie het hotel wel eens heeft bezocht zal het kunnen beamen, de kamers zijn oubollig en gedateerd. De opknapbeurt is dan ook hard nodig, zeker met de toenemende concurrentie in de Thaise hotelbranche

Hilton Hua Hin wordt voorzien van de nieuwste technische snufjes. Hotelgasten kunnen straks online in- en uitchecken met de mobiele app. Er is ook een mogelijkheid om je smartphone als kamersleutel te gebruiken. Dit soort noviteiten zullen volgend jaar in de meeste hotels van de Amerikaanse keten beschikbaar zijn.

Hua Hin ontwikkelt zich snel als belangrijke toeristische bestemming. De badplaats biedt steeds meer toeristische attracties, zoals waterparken, golfbanen en grote winkelcentra. De geplande komst een high-speed trein naar Hua Hin zal zeker een boost geven aan het toerisme.

Hilton Hua Hin Resort & Spa had vorig jaar een bezettingsgraad die overeenkwam met het gemiddelde van de industrie. De gemiddelde hotel bezettingsgraad in Hua Hin was in het eerste kwartaal, zo’n 60-70%

Hilton Worldwide wil haar hotel portfolio in Azië-Pacific de komende vijf jaar verdubbelen.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Hilton Hua Hin wordt voor miljarden baht gerenoveerd”

 1. ronnyLatPhrao zegt op

  “Hilton Resort & Spa is undergoing a 500-million baht guest room refurbishment.”
  Een kamerrenovatie van 500 miljoen Baht begrijp ik daar uit.
  Dat is ergens iets van een 1,7 miljoen per kamer.

  Is natuurlijk nog altijd een aardig bedrag om een kamer op te knappen 😉

 2. Leo zegt op

  45.000 euro per kamer lijkt nogal veel. Maar ik denk dat uit die 500 miljoen tb niet alleen alle kamers worden gemoderniseerd, maar tevens een aantal andere faciliteiten, zoals restaurants, bars, ontvangsthal, enz.

 3. Jack G. zegt op

  De korte bedjes worden hopelijk ingeruild voor wat langere exemplaren. Gaat de tent helemaal dicht in 2018 voor renovatie of blijft het open tijdens het renoveren?

 4. Jacques zegt op

  Geweldig nieuws waar we allemaal op zaten te wachten. Een aantal jaren geleden had ik daar ook een kamer gehuurd. Er ontbrak mij geen luxe maar kennelijk is het al aan vernieuwing toe. Het zal dan zeker voorzien in het bevredigen van een bepaalde doelgroep. Of dit meer dan 70 % bezetting op zal leveren, de tijd zal het leren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website