De provincie Trang met de gelijknamige hoofdstad ligt in het zuiden van Thailand. Hier is nog geen massatoerisme maar uitgestrekte stranden die je slechts met weinigen hoeft te delen en prachtige bountyeilanden omringd door koraalriffen.

De provinciehoofdstad is zeker ook een bezoek waard al was het maar om de heerlijke streekgerechten te proeven, zoals het sappige BBQ speenvarken, waar zich zelfs een heel jaarlijks festival om afspeelt.

Trang is uitstekend te bereiken via de lucht vanuit Bangkok of met de boot vanuit Krabi en Phuket. Qua overnachtingen hoef je je ook geen zorgen te maken want dat kan op de meeste eilanden van eenvoudige maar romantische strandhutjes tot meer luxe onderkomens waar je echt als een VIP verwelkomt en behandeld wordt tegen vaak aantrekkelijke prijzen. Een zwerftocht langs de vele eilanden kan zeker een hoogtepunt van de vakantie zijn.

Een verblijf in Trang kan nog leuker worden als je verblijft in het Anantara Si Kao Resort & Spa in Pak Meng Beach. Het hotel ligt op 42 km van het stadscentrum en in de nabijheid van populaire stadsattracties zoals Hat Pak Meng Beach. Het hotel biedt vele unieke recreatiemogelijkheden zoals een privéstrand, fitnesscentrum, zwembad (buiten), duiken en vissen. Meer informatie of boeken: Anantara Si Kao Resort & Spa

Video: Anantara Si Kao Resort en de provicie Trang

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website