Maarten Vasbinder woont in de Isaan. Zijn beroep is huisarts, een vak dat hij voorheen grotendeels heeft uitgeoefend in Spanje. Op Thailandblog beantwoordt hij vragen van lezers die in Thailand wonen.

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is van belang dat je de juiste informatie geeft zoals:

  • Leeftijd
  • Klacht(en)
  • Voorgeschiedenis
  • Medicijngebruik, ook supplementen etc.
  • Roken, alcohol
  • Overgewicht
  • Eventueel laboratoriumuitslagen en ander onderzoek
  • Eventueel bloeddruk

Foto’s en bijlagen kan je sturen naar info@thailandblog.nl dat alles kan anoniem, je privacy is gewaarborgd.


Beste Maarten,

Ik heb een vraag aan u m.b.t. de 3e vaccinatie (boost). Tot en met 31-12, kan ik een boost halen. De locatie is het indoor stadium in Pattaya/Jomtien.
Ik heb de 2 vaccinaties gekregen op 18-08 en 08-09-’21. (pfizer). Geen problemen na het vaccineren. Wat raad u mij aan doen of niet doen?

Ik ben een man van bijna 80 jaar. Geen medicijn gebruik, rook niet en drink zeer matig, wel water.

Groet,

C.

*****

Beste C,

We weten nu dat de “vaccins” maar zeer kort werken en dat is nog duidelijker bij de leeftijdsgroep waartoe u behoort. Ook lijkt het erop dat eventuele bijwerkingen heviger worden na elke booster. De omikron variant, die overigens tot nu niet meer veroorzaakt dan een flinke verkoudheid, lijkt vooral de gevaccineerden te treffen. Omikron kan wel de variant zijn, die de virulentie van het virus voorgoed naar beneden brengt. Een vaccin maken daartegen zou de zoveelste blunder zijn. Omikron kan zorgen voor groepsimmuniteit met weinig schade.

Een reden temeer, om een vaccin te maken dus, omdat het doel, volledige onderwerping van de bevolking door angst nog niet bereikt is. De “covid pandemie” heeft tot nu toe relatief gezien minder slachtoffers gemaakt dan de Russische Griep van 1889, ook een Coronavirus, de A-griep van 1957, en de Hongkong griep van 1968. (https://tkp.at/2021/12/25/toedliche-gefahren-erkaeltungspandemien-und-epidemien-im-langen-20-jahrhundert/)

Ook geldt, hoe ouder, hoe groter de kans op bijwerkingen van de vaccins Een exacte berekening op de kans dat u Covid zult krijgen of en/of bijwerkingen is niet te maken. U zult dus zelf moeten beslissen of u een booster zult nemen of niet. Net zomin als de “vaccins” zijn de boosters goedgekeurd. Dat zal op zijn vroegst gebeuren in 2023. Voorlopig is de hele vaccinatiecampagne een wereldwijd experiment.

In uw geval echter, zou ik misschien wel een booster nemen, maar ook zorgen dat ik Ivermectine in huis heb. 12 mg gedurende 3 dagen en daarna 12 mg per maand (er zijn vele protocollen). Ook Aspirine is belangrijk in het geval van bijwerkingen. 100 mg per dag, gezien uw leeftijd. Ik heb een volledig protocol bijgevoegd.
Let wel, eenmaal boosteren, zou wel eens kunnen gaan betekenen, dat u elke drie maanden moet gaan boosteren.

Groet,

Dokter Maarten


Noot aan de lezers: Elke keer, dat ik iets over Covid schrijf, wordt de redactie bedolven onder boze commentaren van mensen die het beter lijken te weten. Mijn commentaar is gebaseerd op zeer veel medische literatuur uit toptijdschriften en de mening van collega’s die hun sporen vele jaren hebben verdiend als immunoloog, vaccinoloog en andere specialisten. Hen vertrouw ik, omdat tot nu toe al hun voorspellingen zijn uitgekomen. De Nederlandse pers praat alleen de overheid na, hetgeen vaak resulteert in exact dezelfde krantenkoppen.

Kennis gebaseerd op de praatjes van een minister, die naar de mond gepraat wordt door, van industrie en overheidsafhankelijke instituten, neem ik meestal niet serieus, vanwege de gigantische belangenverstrengeling.

Heel veel studies die ons bang moeten maken, berusten vaak op resultaten verkregen na observatie van minder dan twee maanden en zijn wat dat betreft irrelevant.

Ik verzoek u dan de redactie niet lastig te vallen, met op angst en/of eigenbelang gebaseerde reacties. Bij echte serieuze vragen, ben ik bereid een poging te doen, te antwoorden naar beste weten en kunnen.

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is daarbij van belang dat je de juiste informatie geeft (zie lijstje bovenaan de pagina).

1 reactie op “Vraag aan huisarts Maarten: Ik ben gezond en op leeftijd, wel of geen booster nemen?”

  1. Beste Maarten, wij hebben al 2 jaar intensief met elkaar gesproken over Covid, vaccinaties, en alles wat daarmee samenhangt en ik kan alleen maar bevestigen dat jij tot nu toe altijd gelijk hebt gehad met je beweringen en voorspellingen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website