Verzoek van huisarts Maarten

Door Maarten Vasbinder
Geplaatst in Gezondheid, Huisarts Maarten
Tags:
27 februari 2017

Beste lezers,

Met veel plezier antwoord ik uw vragen naar beste weten en kunnen. Ik houd echter geen archief bij en leg de verantwoordelijkheid van het bewaren van gegevens en correspondentie bij de vragenstellers.

Mijn verzoek is dan ook, dat als u een vervolgvraag of bericht hebt, de oude gegevens mee te sturen, zodat ik een zinniger antwoord kan geven.  Dat kan mijns inziens geen al te grote moeite zijn. Het voorkomt ook fouten en naamsverwarringen en is veel beter voor eventuele geheimhouding.

Als tweede het verzoek bij het vermelden van laboratorium uitslagen een kopie van het origineel te sturen. Normaalwaarden verschillen namelijk per laboratorium. Dat heeft te maken met da apparatuur en de gebruikte methoden.

Als laatste, indien mogelijk, de generische namen van medicijnen. Die staan altijd op het doosje, meestal in kleinere letters onder de gebruiksnaam. Dat kan me een hoop zoekwerk schelen.

Uiteraard zal ik de vragen die niet aan deze criteria voldoen, ook beantwoorden. De kwaliteit van de antwoorden kan dan echter wat minder zijn.

Met vriendelijke groet,

Maarten


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website