Er komen in Thailand steeds meer klinieken voor tandheelkundige chirurgie met als specialisatie het plaatsen van implantaten. In deze video zie je een impressie van BFC Dental in Bangkok.

Thailand is de hub voor medisch toerisme in Zuidoost Azië. De gezondheidszorg is van hoge kwaliteit, efficiënt en betaalbaar. Neem daarbij de klantvriendelijkheid en de beroemde Thaise gastvrijheid en je begrijpt waarom steeds meer westerlingen er voor kiezen zich in Thailand te laten behandelend.

Een nieuwe ontwikkeling is dat er steeds meer buitenlanders er voor kiezen om hun gebit te laten renoveren in Thailand. Een tandarts in Thailand is gemiddeld 60% goedkoper dan in Nederland. Er komen dan ook steeds meer centra voor tandheelkundige implantaten. Deze gespecialiseerde klinieken werken met de nieuwste technieken en zorgen voor dat de klanten met een stralende glimlach weer naar buiten gaat.

Meer informatie: www.bfcdental.com

Video: Tandimplantaten in Thailand

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/v2sQrYz2wZg[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Klinieken voor tandimplantaten in Thailand (video)”

  1. Barbara zegt op

    BIDC is heel erg goed, en je kunt de prijzen van tevoren op de website opzoeken.

  2. Paul Schiphol zegt op

    Zelf heb ik bij Bangkok Smile, Sukhumvit, Soi 21 (Asoke Rd.) nu zo’n 6 jr. geleden een perfect implantaat laten plaatsen. Prima service, goede prijzen, geen pijn en/of ontstekingen, wondersnelle genezing van het tandvlees rond het implantaat. Na 9 mnd. (Mijn volgende vakantie) hier een fraaie kroon op laten plaatsen. Ook dit geen complicaties, geen onnodige extra controles, lekker efficiënt en op momenten die mij pasten, zelfs op een zondag. Kunnen ze in NL nog wat van leren. NB. Heb inmiddels 3 fraaie en goede Thaise kronen in mijn mond.
    Overigens is dit mijn reguliere Thai tandarts, laat hier ook elk jaar mijn gebit reinigen, surprise: volledig vergoed door mijn zorgverzekering (VGZ) in NL. Kortom geen schroom, een pluim voor de Thaise medische verzorging.
    Paul


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website