Gratis een boek lezen tijdens je vakantie

Door Redactie
Geplaatst in Gadgets
Tags: , ,
10 juni 2015

Ook tijdens je vakantie in Thailand wil je af en toe even dingen doen waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt, zoals een goed boek lezen. Vanaf deze maand kan je de VakantieBieb-app downloaden, waarmee je gratis boeken kunt lezen tijdens je vakantie.

De app is een uitkomst voor iedereen, zowel jong als oud, die op vakantie gaat en geen zin heeft om stapels boeken in de koffer mee te nemen.

Waar je ook bent, op het strand, bij het zwembad, in de tuin of op je balkon, deze app stelt je in staat om een grote selectie Nederlandse e-books te selecteren. De app is razend populair bij vakantiegangers, dat blijkt wel uit de 345.000 downloads.

Dit jaar is de app onderverdeeld in leeftijdscategorieën en leesniveaus. Ook is het aanbod uitgebreid met meer jeugdboeken en meer boeken voor volwassenen.

De VakantieBieb kun je gratis downloaden op je tablet of mobiel. Voor meer informatie: www.vakantiebieb.nl/

3 reacties op “Gratis een boek lezen tijdens je vakantie”

 1. Soi zegt op

  Reuze goeie tip! Direct gedownload en geregistreerd. Ook mijn vrouw was direct enthousiast, omdat zij haar Nederlands wil ophalen vanwege een geplande vakantie. Veel dank, ook namens haar!

 2. Jan zegt op

  Bedankt voor de tip.
  Vraag: Kan je die boeken ook op een e-reader downloaden?

 3. bob zegt op

  geweldige tip, direct gedownload. Misschien voor in Nederland wonende mensen een bekend iets maar hier in Thailand niet op de hoogte. Geweldig.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website