De Nederlandse ambassade in Bangkok inventariseert of er voldoende belangstelling is om ook een consulair spreekuur te organiseren in Khon Kaen.

Wilt u gebruik maken van het consulaire spreekuur in Khon Kaen om een paspoort aan te vragen of uw levensbewijs te laten tekenen, stuurt u dan vóór 5 oktober een e-mail naar ban-ca@minbuza.nl.

Het spreekuur vindt plaats bij voldoende belangstelling en onder voorbehoud van de Covid-19 maatregelen op dat moment.

Bron: Facebook Nederlandse Ambassade in Bangkok

3 reacties op “NL Ambassade consulaire spreekuren: Inventarisatie belangstelling Khon Kaen”

 1. henk appelman zegt op

  GRAAG!!!!!!
  mijn 2 kids hebben nieuwe paspoorten nodig …….ik zie als een berg op tegen de reis naar Bangkok, afspraken kunnen a la minuut in het water vallen in Bangkok ( toegangkelijkheid vanwege protest of/en ccovid maatregelen, dus graag!

 2. Eduard zegt op

  Ik deel de mening van Henk, Bangkok is voor mij een brug te ver, als er een spreekuur komt in Khon Kaen ben ik zeker aanwezig voor verlengen mijn Nederlandse paspoort, ga ook gelijk maar een mail naar ban-ca@minbuza.nl zenden, hopelijk zijn er meer Isaners of daarbuiten geïnteresseerd en melden ze zich aan, hoe meer zielen hoe groter de kans dat het doorgang kan hebben.

 3. TheoB zegt op

  Is paspoorten aanvragen en levensbewijzen tekenen nu écht het enige wat de ambassade kan organiseren op locatie?
  Hoe meer diensten op locatie aangeboden worden, hoe groter de animo zal zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website