Dit jaar is de Nederlandse Vereniging Pattaya opnieuw te gast op Eastern Star Golf and Country Club. Nederlandse golfliefhebbers en hun gasten, worden uitgenodigd deel te nemen aan dit gezellige en sportieve toernooi.

De spelvorm is Texas Scramble Stableford met handicap verrekening, een wedstrijdvorm waarbij alle spelers afslaan. Vervolgens wordt de beste bal gekozen en wordt er vanaf die plek door het team verder gespeeld.

Er wordt gespeeld in teams van vier of drie spelers. Van elke speler moeten 4 resp. 5 afslagen genomen worden. Degene wiens afslag genomen is, mag de volgende slag niet slaan. Er zijn dus nog 2 resp. 3 afslagen vrij. Iedereen uit het team mag putten als de bal op de green ligt. De te spelen handicap is de totale Playing handicap van alle spelers opgeteld en gedeeld door 8 of 6.

Joost Luiten zei over een Scramble wedstrijd het volgende:
Het leuke van een Scramble is dat het een teamwedstrijd is, golfers met hoge en lage handicaps, mannen en vrouwen, iedereen kan met iedereen spelen en er net zo veel plezier aan beleven.”

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 – 10.45 uur: ontvangst, met iets lekkers
  • 10.45 – 11.00 uur: groepsfoto
  • 11.20 – 16.00 uur: aanvang toernooi, bij voldoende deelname een dubbele start
  • 16.00 – 17.30 uur: uitloop toernooi / gelegenheid tot opfrissen
  • 17.30 – 19.00 uur: buffet en prijsuitreiking.

De kosten voor deze dag bedragen 1800 Baht voor leden, 2000 Baht voor niet-leden en staan voor de Greenfee, de caddyfee, het Thais buffet en de organisatiekosten. De tip voor de caddy laten wij aan u over.

Inschrijven kan tot uiterlijk 12 januari 2019 bij Annalies[email protected]

Onder vermelding van naam, exacte handicap, en eventueel buggy. Ook met een telefoonnummer in Thailand, zodat wij u kunnen bereiken. Aan de hand van de handicaps zullen de teams worden samengesteld.

Er zijn afspraken gemaakt met de golfbaan. Bij afzegging na 8 januari 2018 worden mogelijk kosten in rekening gebracht door de golfbaan.

Eventuele vragen kunt u per email aan Annalies stellen.

Graag zo snel mogelijk inschrijven!
Het wordt weer een hele gezellige en sportieve dag.

Annalies Lutjen en Angelien Roovers 

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website