De nieuwe Nederlandse ambassadeur in Thailand wil op vrijdag 25 maart kennismaken met Nederlanders in Hua Hin/ Cha am en omstreken. Deze ‘meet and greet’ vindt plaats vanaf 18 uur in restaurant Chef Cha.

Ambassadeur Van Wijngaarden biedt de aanwezigen een uitstekend buffet aan. Dranken zijn voor eigen rekening. De toegang is gratis voor alle Nederlanders en hun partners, op voorwaarde dat iedereen voldoende is ingeënt tegen Covid.

Na het welkomstwoord van NVTHC-voorzitter Do van Drunen en de toespraak van de ambassadeur bestaat de gelegenheid tot het stellen van vragen. Na het buffet mengt Van Wijngaarden zich onder de gasten.

Omdat Chef Cha graag wil weten voor hoeveel personen hij moet koken, moet u zich voor 23 maart aanmelden via NVTHC-secretaris hansjbos@gmail.com.

Nederlanders die behoefte hebben aan een consulair spreekuur, dienen zich apart te melden via hansjbos@gmail.com.

Restaurant Chef Cha ligt aan de Canal Road. Vanaf Hua Hin vindt u het ca 300 meter na de ingang van Palm Hills aan de linkerzijde. Vanaf Cha am ligt het voor Palm Hills. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Kennismaking met ambassadeur Remco van wijgaarden in Hua Hin op 25 maart”

  1. Jacques zegt op

    Ook bij dit bezoek is het aanvragen van een inkomensondersteuningsbrief kennelijk niet mogelijk. Wat is hier toch de reden voor. Zeker te weten dat dit voor een redelijk aantal Nederlanders een uitkomst zou zijn. We praten immers over een simpel op te maken A4tje, wat met een laptopcomputer zo uit te draaien is. Overigens wel fijn dat de ambassadeur zich mobiel opstelt en de landgenoten tegemoet komt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website