De Nederlandse ambassade biedt de komende maanden op zeven verschillende locaties in Thailand, Cambodja en Laos de mogelijkheid om een Nederlands paspoort of identiteitskaart aan te vragen, uw levensbewijs te laten ondertekenen en/of een DigiD activatiecode te ontvangen. In het overzicht hieronder staan de geplande data en plaatsen vermeld.

Wilt u een afspraak maken voor een van deze gelegenheden, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Vermeld in de e-mail uw volledige paspoortnaam en geboortedatum, de datum en locatie van de afspraak en van welke consulaire diensten u gebruik wilt maken (paspoort, DigiD of levensbewijs). U ontvangt daarna het tijdstip en de locatie van uw afspraak en eventuele verdere instructies.

Er geldt een maximum aantal aanmeldingen voor het aanvragen van een paspoort. Zorg er daarom voor dat u zich op tijd aanmeldt.

THAILAND:

 • Woensdag 6 september Udon Thani
 • Woensdag 20 september Ubon Ratchathani
 • Donderdag 2 november Hua Hin
 • Donderdag 23 november Chiang Mai
 • Donderdag 7 december Phuket

CAMBODJA:

Donderdag 5 oktober Phnom-Penh

LAOS:

Dinsdag 14 november Vientiane

Bron: Nederlandse ambassade Bangkok

5 reacties op “Consulair Loket op zeven verschillende locaties in Thailand, Cambodja en Laos”

 1. Eddy zegt op

  Een goed initiatief, vooral voor die mensen die er tegenop zien om naar het verre Bangkok af te reizen is het aan te bevelen, heb er zelf in 2022 gebruik van gemaakt, mijn aanvraag voor een nieuw paspoort was in een mum van tijd geregeld, kan weer vele jaren verder, mijn dank heeft U.

 2. Ron zegt op

  In Pattaya, waar toch heel veel expats wonen, komen ze helaas niet langs. Toch wel spijtig.

  • Gringo zegt op

   Eerder dan in de genoemde plaatsen was het gezelschap van de ambassade al in Pattaya. Dat was een maandje geleden, op 23 juli 2023, Beter opletten, Ron!

  • Peter zegt op

   Ambassade was 20 juli jl. in Pattaya voor paspoorten, levensbewijzen en Digid.

 3. janbeute zegt op

  Ik heb mij inmiddels opgegeven voor de paspoort vernieuwing, te Chiangmai, en kreeg vanmorgen al een mailtje terug van de ambassade dat wegens de grote belangstelling aldaar op Donderdag 23 November al helemaal vol zit.
  Echter zij verplaatsen mijn aanvraag tot op nader bericht een dag eerder op Woensdag 22 November.
  Overigens een goed initiatief van de ambassade, waar zo te zien veel belangstelling voor is in het noorden van Thailand.
  Nu nog op zoek naar een fotoshop in Chiangmai of omgeving, die een perfecte pasfoto kan maken die aan de gestelde eisen voor de foto voldoet.
  De eisen zijn mij wel bekent.

  Jan Beute.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website