Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane vieren vanwege de coronacrisis Koningsdag thuis op Paleis Huis ten Bosch. 

Het Concertgebouworkest heeft Nederlanders opgeroepen om het Wilhelmus vanuit het raam te zingen om 10.00 uur, waarna Willem-Alexander een korte boodschap uitspreekt. Deze wordt live uitgezonden door het NOS Journaal.

Om 16.00 uur sluit de Koning, Koningsdag af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost.

NOS Koningsdag, maandag 27 april, 10.10-11.40 uur op NPO 1 en NOS.nl

In de middag zendt de NOS een herhaling uit van ‘Het Huis van de Koning’ uit 2017. Koning Willem-Alexander werd toen vijftig, en het programma gaat over hoe het ‘gewone’ leven in Nederland zich de afgelopen vijf decennia heeft ontwikkeld. Door Ronald Giphart geschreven scènes over het leven van de familie De Koning worden afgewisseld met interviews met elf bekende Nederlanders die, net als de koning, zijn geboren in 1967.

Nielson – Sexy als ik dans [live] – Koningsdag 2015

Toch maar even een terugblik met Nielson in Dordrecht, opvallend hoeveel de prinsessen in 5 jaar tijd zijn veranderd:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website