Goed nieuws voor de liefhebbers van Songkran (ja, die zijn er ook). De Thaise overheid heeft verzekerd dat Songkran feesten de volgende maand normaal kunnen plaatsvinden. Wel moeten de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen nog steeds in acht worden genomen.

Volgens de woordvoerder van de regering, Thanakorn Wangboonkongchana, heeft premier Gen Prayut Chan-o-cha toegezegd dat alle feestelijkheden en inter-provinciale reizen zijn toegestaan tijdens het Songkran festival, dat van 13-15 april plaatsvindt. Dat geldt ook voor de waterfeesten. Dus dat wordt weer smijten!

Bron: NBT World


» Laat een reactie achter


Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...

4 reacties op “Thaise regering: Songkran feesten (13-15 april) 2022 gaan door”

 1. Giani zegt op

  Hahaha 🙂
  feesten met een mondkapje en een bus ontsmettingsgel bij de hand, de atk test in de andere hand en de morchana app je laten filmen mss?
  anyway, we zullen het leuk maken

 2. chris zegt op

  “Wel moeten de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen nog steeds in acht worden genomen.” (zegt de woordvoerder van de premier)

  Als ik het gisteren goed gelezen heb, worden die allemaal aan het eind van deze maand afgeschaft. Maar die mededling zal wel van een ander ministerie afkomstig zijn.

  • Cor zegt op

   Dat de maatregelen eind deze maand zouden worden afgeschaft lijkt me, zeker wat betreft de provincie Chonburi onwaarschijnlijk. Alle cijfers stijgen in Chonburi alweer sinds enige tijd.
   Cor

 3. Ton zegt op

  Beste Chris,

  Graag dan ook de link waar je gelezen hebt dat de maatregelen eind van de maand worden afgeschaft.
  Hebben andere lezers en belangstellenden er wellicht ook wat aan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website