Bangkok ‘meest culinaire stad ter wereld’

Door Redactie
Geplaatst in Eten en drinken
Tags:
26 mei 2014

De Thaise hoofdstad Bangkok is uitgeroepen tot de meest culinaire stad ter wereld tijdens de ‘Tastiest Fast Feasts Awards’, uitgereikt door de culinaire website Chowzter.com.

De awards worden gegeven voor de beste lokale (straat)restaurantjes die gebruik maken van producten uit eigen regio.

Bangkok moest het opnemen tegen Londen, Lima, Singapore en Vancouver. De Thaise hoofdstad won de prijs omdat de eettentjes in deze metropool veelvuldig gebruik maken van verse producten en door het combineren van vis en vlees tot de meest heerlijke gerechten. De jury was onder de indruk van de uitstekende kwaliteit van de eettentjes op straat. De nominaties zijn gebaseerd op beoordelingen van lokale food experts en bloggers.

Het restaurant ‘Phat Thai Thip Samai’ in Bangkok heeft een prijs gewonnen voor de uitstekende Phad Thai in de categorie ‘noodles’. Restaurant ‘Polo Fried Chicken’, ook in Bangkok, was genomineerd in de categorie ‘gevogelte’ met hun Garlied Fried Chicken, maar won die prijs helaas niet.

Bron: TAT news

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Bangkok ‘meest culinaire stad ter wereld’”

  1. fons zegt op

    Beste keuken van de wereld. Lekker smullen.

  2. Guzzie Isaan zegt op

    Geweldig het terechte toekennen van deze prijs, echter heel jammer dat de keuken voorlopig om 10 uur ‘s avonds noodgedwongen sluit…..!!!

    Guzzie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website