Vastgoed ontwikkelaar Proud Real Estate Co gaat aan het Kamala strand in Phuket een luxe vijfsterrenhotel bouwen. Het hotel is onderdeel van MontAzure, een zogenaamd mixed-use project met villa’s, condo’s, strandclubs, winkelcentrum, spa en een dorp voor zelfstandig wonende en hulpbehoevende ouderen.

Dit concept van gemengd gebruik is al eerder toegepast in Bangkok en Hua Hin, dat was zo succesvol en een reden voor Proud om het concept nu ook in Phuket toe te passen. Het nieuwe hotel krijgt twee- tot driehonderd kamers en gaat naar verwachting in 2019 open.

Directeur Pasu zegt dat Phuket de potentie heeft van een toeristische bestemming van wereldklasse. Phuket groeit sinds 2010 als toeristische bestemming.  In de eerste helft van 2015 kwamen 1,73 miljoen internationale passagiers naar Phuket en er arriveerden 11.020 internationale vluchten, een stijging van op jaarbasis met 6 procent. Phuket beschikt nu over 47.475 hotelkamers; tot 2018 komen er 4.400 kamers bij.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website