Koh Samui (video)

2 maart 2021

Chantal de Bruijne / Shutterstock.com

Koh Samui is een populair eiland met mooie stranden. Het is de favoriete bestemming van veel toeristen die op zoek zijn naar uitgestrekte stranden, lekker eten en een ontspannen vakantie.

Het eiland ligt in de Golf van Thailand, ongeveer 560 km ten zuiden van Bangkok. Het behoort tot de provincie Surat Thani. Samui maakt deel uit van een archipel van tientallen eilanden; het merendeel daarvan is onbewoond. In de afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot een tropisch strand resort, maar heeft het nog steeds zijn charme behouden. Koh Samui heeft veel te bieden, van brede stranden, tot tropische jungles en een bruisend nachtleven.

Op Koh Samui worden vooral de stranden in de plaatsen Lamai Beach en Chaweng Beach worden druk bezocht. De stranden aan de noordkust hebben uitzicht op de Big Buddha, een enorm Boeddhabeeld. Op Chaweng Beach worden diverse watersporten aangeboden, waaronder zeilen, windsurfen, parasailen, banana-ride, waterskiën, wakeboarden en waterscooters.

Video: Koh Samui

Bekijk de video hieronder:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website