Melder: RonnyLatYa

Immigratie geeft je nu ook de mogelijkheid om een afspraak in te plannen bij je lokaal immigratiekantoor. Je zoekt je lokaal immigratiekantoor op eerst via regio en dan uit de lijst je lokaal immigratiekantoor zoeken. Daar kan je dan dag en uur inplannen.

Op die pagina kan je ook zien hoe lang iets kan duren.

Je kan het hier vinden

สำนักงานตรวจคนเข้าเมือง – Immigration Bureau

https://www.immigration.go.th/en/#serviceonline


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

6 reacties op “TB Immigration Infobrief Nr 082/21: Nieuw online systeem voor maken van afspraken bij immigratie”

 1. Willem zegt op

  Ik heb ongeveer 2 weken geleden mijn afspraak ingepland voor 13 december aanstaande bij immigration in Chiang Mai. Ik.kon nog kiezen uit 2 tijden. Na het vastleggen van een datum en tijd en de ingave van mijn gegevens met een enter bevestigd en ik kreeg direct een emal met de afspraak bevestiging. Ook stond in de mail welke documenten ik.mee moet nemen voor mijn extension of stay afspraak. Gezien het een maandag is na een lang weekend ben ik benieuwd hoe het zal gaan. Ik zal mijn bevindingen hier melden.

  • laksi zegt op

   Wel Willem,

   Ik ben ook heel benieuwd, op 21 september was ik om 01.00 uur in het kantoor CM en stond na 17.00 uur weer buiten, ruim 4 uur zitten wachten, terwijl er op een reuze bord staat, dat het 20 minuten duurt.

   en sommige die later kwamen, stonden eerder buiten.

 2. Soidog 4 zegt op

  Hartelijk dank voor deze informatie, heb geprobeerd mij te registreren voor de 90 dagen melding, helaas lukt het mij niet, krijg elke keer de melding “failed to save”, zowel op laptop als tablet, mischien dat er nog enkele fouten in zitten, probeer het volgende week nogmaals, anders weer de lange weg naar Muang Thani,

  • Patrick zegt op

   Het is mij onlangs hetzelfde overkomen met een normaal geregistreerd emailadres in Thailand.
   Nadat ik het veranderde naar een hotmail account werkte het wel, ook zou je een andere browser kunnen proberen.

 3. Bert zegt op

  Ik kom iet verder dan “Additional note”.
  Kan die hele apply button niet vinden.

 4. Jan zegt op

  Jammer Werkt weer NIET !
  Ik kom in een cirkel van de een in de andere zelfde Website
  Wie kan me helpen ?
  Vriendelijk Dank


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website