Melder: RonnyLatYa

Thai Immigration heeft aangekondigd dat de mogelijkheid tot het aanvragen van de COVID-19 verlenging opnieuw werd verlengd met 60 dagen.

De laatste dag dat men die kan aanvragen is nu 25 juli 22. Men zou dan in Thailand kunnen blijven tot 22 september 22 indien de aanvraag nog gebeurt op 25 juli 22.

Normaal is deze verlenging niet van toepassing voor Non-immigrants, m.a.w. enkel voor zij die hier verblijven met een Tourist status en voor zover immigratie hun aanvraag aanvaardt natuurlijk. Men zal ook eerst de gewone 30 dagen verlenging moeten gebruikt hebben alvorens deze verlenging kan aangevraagd worden.

Bron: Richard Barrow in Thailand | Facebook


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website