Melder: RonnyLatYa

Het was al een tijdje geleden dat ik de website van de Belgische ambassade nog had bekeken, maar ik zag vanmorgen dat de website van de Belgische ambassade in Bangkok in een nieuw kleedje stak.

Misschien een goed idee om alvast eens een kijkje te nemen over hoe en waar alles nu terug te vinden is.

Zo ben je er alvast mee vertrouwd wanneer je ze echt nodig hebt.

https://thailand.diplomatie.belgium.be/nl


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

1 reactie op “TB Immigration Infobrief Nr 022/23: Website Belgische ambassade Bangkok in een nieuw kleedje”

  1. JosNT zegt op

    Heb het gisteren ook opgemerkt toen ik info zocht voor het aanvragen van een nieuw paspoort en rijbewijs. De informatie heb ik probleemloos gevonden. De site leest gemakkelijk en is goed gestructureerd. Aangenaam lettertype en visueel aantrekkelijk. Een hele verbetering.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website