Melder: Tom

De 90 dagen melding online, zouden ze voor meer zaken moeten doen. Na mijn eerste melding online had ik de volgende melding op de kalender vermeld zodat ik het niet zou vergeten, want een boete krijg je hier zomaar als je het vergeet: Baht 2000.

Afijn, na een aantal pogingen was het me de eerste keer gelukt en nu kreeg ik zowaar een mailtje precies 15 dagen voor de volgende melding, ik had mijn ww nog, dus meteen begonnen en daags erna al bevestiging in de mail.

Dit voelt echt goed, vooral als je bedenkt wat je in Thailand zoal moet doen om je aan de regels te houden, nu nog singel en multiple entry online etc. etc. dan gaan ze de goede kant op.

Voor wie het wil proberen is hier de link naar de site https://www.immigration.go.th/en/?page_id=1666 Scroll naar onder tot je het blauwe vakje ziet met online melding, klik en ga verder met invullen van de gevraagde gegevens, paspoort en ticket bij de hand houden en je adres.

suc6.


Reactie RonnyLatYa

Is inderdaad makkelijk en denk dat dit ook al meermaals op TB gezegd is, de laatste tijd. Werkt inderdaad prima.

Maar..

– Waarom zou je een ticket bij de hand moeten houden? Toch voor niks nodig.

– “nou nog singel en multiple entry online etc. etc. dan gaan ze de goede kant op.”

Dat is toch online, want dat hoort bij een visum

Via deze link kom je er ook en dan staat de “90 days online notification Click here!” login link nu al een tijdje bovenaan. Hoef je dus niet meer te zoeken in het midden.

https://www.immigration.go.th/en/

***

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website