Nieuwe openingstijden Thai Consulaat Amsterdam, 10:00-14:00 uur.

Ingezonden door Geert

Vandaag, 16-10-2019, naar Amsterdam voor een visum van 60 dagen aan te vragen. Ga met de trein vanuit Groningen, mag pas na 09:00 uur reizen, en je bent op tijd bij het consulaat. Vandaag werd het spannend want eenmaal op het station een storing tussen Assen en Zwolle, bovenleiding stuk. Dan maar naar Leeuwarden. Helaas ook geen trein naar Leeuwarden, onderhoud voor een aantal dagen, dan maar met vervangend vervoer, bus, naar Leeuwarden. Het lukte om de trein van 10:17 uur te nemen. Verder geen vertraging, was om 12:50 uur bij consulaat.

Alles ingeleverd, vertel hem wat er was gebeurd, zegt hij en wijst mij op een A4 dat sinds 15-10-2019 nieuwe openingstijden zijn. Het is nu open van 10:00 tot 14:00 uur, was 13:00 uur. Hoef ik de volgende keer niet meer te haasten om 13:00 uur te halen.


Reactie RonnyLatYa

Voordien was het inderdaad tot 13.00 uur. Ze waren dan ook nog wel open tussen 14.00 en 15.00 uur.

Zie website nog met oude uurregeling: www.royalthaiconsulate-amsterdam.nl/openingstijden/

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “TB Immigration Info Brief 100/19 – Thai Consulaat Amsterdam – Nieuwe openingsuren”

 1. RonnyLatYa zegt op

  Oeps… inzender vergeten.
  Bedankt voor de melding Geert

 2. Oean Eng zegt op

  Hallo,

  Voor wat het waard is. Ik ben er vandaag geweest, voor een toeristenvisum aanvraag. Omdat de website in onderhoud is, kon ik het formulier niet van de site downloaden. Wel het formulier van Den Haag ambassade. Even bellen, geen probleem, kon ik ook daar invullen, en ze zouden me helpen. Dus ik had dat Den Haaf formulier thuis maar alvast ingevuld. Even overschrijven daar, en hoppa, dacht ik zo…

  Ik langs geweest. Geen probleem allemaal, vertelde de Thaise dame mij. Den Haag formulier okay. Aardige man, wees mij op een vergeten handtekening….en jawel: hoppa! Waarvan akte en hulde!

  Nu kan ik best klagen, maar het consulaat in Amsterdam heeft mij altijd prima geholpen, en als je tevreden bent, moet je dat ook meden, meen ik. Bij deze. Akte en hulde!

  Ik hoop dat de nieuwe site snel, in de lucht is. Datdanweerwel… 🙂

  Oean Eng

 3. Hendrik-Jan zegt op

  Ik ben laatst op het consulaat geweest is Amsterdam.
  Ook met papieren uit Den Haag.
  Geen enkel probleem.
  Ik ben daar uitstekend geholpen.
  Ik had een probleempje met wat bank afschriften.
  Dat kon ik op hun aanwijzing een paar honderd meter verderop bij de Abn Amrobank oplossen.
  Papieren ingeleverd en nu in het bezit van een Non inmigration Visa O voor 3 maanden.
  Bedankt voor de goede service bij het Thaise Consulaat.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website