Melder: RonnyLatYa

Ik breng even in herinnering dat diegene die van de vrijstelling gebruik hebben gemaakt om hun 90 dagen melding uit te stellen. Vandaag 31 augustus is de laatste dag dat je dit in orde kon maken.

Vanaf morgen kan mogelijk een boete volgen die tussen de 2.000 en 4.000 Baht ligt, maar het is je immigratiekantoor dat daarover dan zal beslissen.

Zie ook punt 3 van link

“3.Notification of residence, m.a.w. de 90 dagen adresmelding

Zij die gebruik gemaakt hebben van de vrijstelling tot melden tussen 26 maart en 31 juli, dienen zich tussen 1 en 31 augustus in regel te stellen via de gekende kanalen.”

TB Immigration Info Brief 047/20: Wat met de vrijstelling na 31 juli?(3)

TB Immigration Info Brief 047/20: Wat met de vrijstelling na 31 juli?(3)


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “TB Immigration Info Brief 061/20: Laatste dag vrijstelling 90 dagen melding!”

  1. ronald schutte zegt op

    Je kan een App downloaden om de 90 dagen in op te geven. In de App krijg je een PDF bestand dat je opgave weergeeft. Binnen enkele dagen krijg je van de immigratiedienst een bevestigings mail dat het geaccepteerd is. (App. = IMM eService). Werkte perfect.

  2. RonnyLatYa zegt op

    Lees ” Ik breng dit even in herinnering aan diegene die van de vrijstelling gebruik gemaakt hebben om hun 90 dagen melding uit te stellen.”


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website