“Splash Out”, een muziekvideo van de Thaise hip-hop groep 3.2.1 en zanger Baitoey R Siam, is een enorme hit op Youtube, zo schrijft Bangkok Post

Het 5 minuten durende liedje met de Thaise naam Rak Tong Perd (Naen Ok) [รัก ต้อง เปิด (แน่ นอก)], of Love Must Be Open (Breast Pain) is al meer dan 10 miljoen keer bekeken en vooral populair onder Thaise jongeren die het dansje imiteren. De song toont veel overeenkomsten met Psy’s Gangnam Style, die ook een hit werd door een grappig dansje.

De tekst is nogal dubbelzinnig. Het gaat er over dat vrouwen hun gevoelens (of borsten) moeten tonen omdat ze anders pijn op de borst kunnen krijgen.

De videoclip, die veel wulpse dansbewegingen toont van mooie dames, is tevens populair geworden in Taiwan. Er zijn inmiddels ook al veel parodieën op Youtube verschenen.

Het lijkt er op dat het een grote hit gaat worden in Azië. China en Taiwan hebben al interesse getoond in het kopen van de rechten.

Video ‘Splash Out’

[youtube]http://youtu.be/ahkGRFhyxx4[/youtube]

1 reactie op “‘Splash Out’ videoclip grote hit in Thailand”

  1. Sir Charles zegt op

    Het heeft inderdaad veel overeenkomsten met Psy’s Gangnam Style. De Zuidkoreaanse en Taiwaneze artiesten zijn enorm populair bij de Thaise jeugd, logisch dat steeds meer Thaise artiesten daarop inspelen.

    Mijn Thaise neven en nichten zijn er helemaal gek op, hun kamers zijn behangen met foto’s van de desbetreffende artiesten. Zelfs mijn vrouw onlangs 40 jaren geworden draait de cd’s helemaal grijs en is laatst in de Impact Arena geweest tot de nok toe gevuld waar ene Rain optrad een Zuidkoreaanse zanger/acteur immens populair in zijn thuisland maar niet minder in Thailand.

    Vind er zelf niet veel aan doch vind het vele malen beter klinken dan dat oubollige morlam en lucktung of anders wel die gezapige Bird en Carabou dat weer wel.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website