De opnames voor de spannende nieuwe Nederlandse actiethriller “Full Moon” zijn recentelijk afgerond. De film, die zich afspeelt in het exotische Thailand, volgt het tumultueuze avontuur van vier dertigers die hun wilde vakantie zien veranderen in een angstaanjagende ervaring. Tijdens een beruchte ‘Full Moon Party’ op een Thais eiland wordt het plezier bruut verstoord wanneer het lichaam van een jonge vrouw aanspoelt en de vriendengroep plots als hoofdverdachten wordt aangemerkt.

Onder de sterrencast bevinden zich Yannick Jozefzoon, Kay Greidanus, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, en Joep Paddenburg, met scenario door Brian De Vore en regie van David Cocheret. Het filmen in Thailand bood niet alleen een achtergrond van prachtige landschappen, maar bracht ook fysieke uitdagingen met zich mee, zoals werken te midden van giftige dieren en extreme temperaturen.

De filmproductie kenmerkte zich door een rijke culturele uitwisseling tussen de Nederlandse en Thaise filmcrews, waarbij zelfs culturele gebruiken zoals het zegenen van de set door een lokale monnik werden geïntegreerd.

“Full Moon”, geproduceerd door NL Film en ondersteund door meerdere organisaties waaronder de Netherlands Film Production Incentive, bevindt zich in de postproductiefase en wordt verwacht in 2025 in de Nederlandse bioscopen.

1 reactie op “Spanning en avontuur in Thailand: Nieuwe Nederlandse thriller “Full Moon” onthult de donkere kant van vakantievieren”

  1. Erik Kuijpers zegt op

    Zal die film zeker gaan zien. Hoop dat ze het niet gaan romantiseren want het is helaas waar dat er op dat beruchte eiland gemoord wordt en men ad hoc mensen beschuldigt, en liefst buitenlanders zoals de twee mannen uit Myanmar. DNA-bewijs wordt genegeerd, de ‘plaats misdrijf’ vertrapt en de verdachten gemarteld om een bekentenis af te dwingen. De donkerste kant van Thailand op een eiland beheerd door enkele families die in Zuid-Italië niet zouden misstaan… Ben benieuwd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website