In Bangkok hebben leden van twee rivaliserende jeugdbendes een dance-off gehouden in een restaurant. Ze dansten provocerend naar elkaar met danspasjes uit de YouTube-hype ‘Gangnam Style’.

Een scheldpartij escaleerde, waarna een van de bendes vijftig kogels zou hebben gelost met een geweer en een pistool op een nabijgelegen marktplein. De Thaise politie zegt er echter niemand gewond raakte en dat de bendes elkaar in het verleden vaker naar het leven gestaan hebben.

Dankzij het liedje Gangnam Style en het bijbehorende dansje is de Zuid-Koreaanse zanger Park Jae-Sang alias Psy inmiddels wereldwijd aan het doorbreken. Zij liedje en dansje is met meer dan 227 miljoen kijkers de best bekeken YouTube-video ooit.

Park Jae-Sang, beter bekend als Psy, deelde deze week in een radio-interview dat zijn dansstijl vergelijkbaar is met “het rijden van een onzichtbaar paard in het onderste deel van je lichaam”.

[youtube]http://youtu.be/9bZkp7q19f0[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website