(Jan Schneckenhaus / Shutterstock.com)

Ripley’s Believe It or Not! is de naam van een Amerikaanse keten die is opgericht door Robert Ripley. Ripley’s Believe It or Not! telt meerdere kunst- en rariteitenkabinetten over de gehele wereld en heeft ook een vestiging in Thailand (Pattaya).

De hele onderneming staat in het teken van Robert Ripleys verzameling. Tijdens zijn vele reizen verzamelde hij allerlei bijzondere objecten. Echter is een deel van de objecten in de musea een replica van het origineel. Een aantal van de museumlocaties bevinden zich in gebouwen met een opvallend uiterlijk.

Het Ripley’s Museum wordt vaak beschouwd als een van de meest bizarre toeristische attracties in Thailand, met talrijke collecties van de vreemdste voorwerpen van over de hele wereld. In deze video zie je hoe het museum erin geslaagd is te overleven te midden van de COVID-19-pandemie.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website