Op woensdag 15 januari 2014 begint de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. In hal 4 treft u het Thailand Paviljoen tussen de andere verre bestemmingen.

In het paviljoen (stand B030) kunt u zich laten informeren door het Thais Verkeersbureau en de Thailand gerelateerde aanbieders, waaronder touroperators, persoonlijke reisagenten, een hotel, een airline en een direct seller die speciaal voor deze beurs is overgevlogen uit Thailand.

Naast de informatieoverdracht, staan uw zintuigen in het paviljoen op scherp. U maakt kennis met de traditionele Thaise massage in de spa-sectie van het paviljoen. Deze massage werkt met drukpunten en is een van ‘s werelds oudste geneesmethoden. In de stand van EVA Air kunt u ervaren hoe ruim u zit in de luxueuze Royal Laurel business class.

Win een reis naar Thailand!

Bij de stand van Thailand kunt u zich aanmelden als Thailand fan. U laat uw gegevens achter en maakt daarmee automatisch kans op mooie reisprijzen. Maar liefst 4 reischeques voor een retourvlucht Amsterdam-Bangkok met EVA Air worden na afloop van de beurs onder de deelnemers verloot.

Tevens maakt u kans op één van de twee luxe startpakketten in Bangkok, die worden aangeboden door ThailandDirect. Het luxe pakket voor twee personen bestaat uit de fast track service bij aankomst op de luchthaven, privé transfer naar het hotel, 2 nachten verblijf in Eastin Hotel Makkasan, een fietstour door Bangkok en een dinner cruise op de Chao Praya Rivier. Door de fanpagina van het Thais Verkeersbureau op Facebook te liken, maakt u bovendien kans op extra leuke Thailand prijzen.

Boek uw reis en ontvang een spapakket cadeau

Boekt u uw Thailand reis tijdens of direct na de beurs bij een van de deelnemers van het Thailand Paviljoen, dan krijgt u een luxe spapakket cadeau. Met dit verwenpakket kunt u tijdens uw reis door Thailand heerlijk genieten van een 2-uur durende traditionele Thaise massage op de bestemmingen Chiang Mai, Pattaya, Phuket, Bangkok of Koh Samui. De luxe spa-centra van Let’s Relax Spa zorgen voor een geestelijke en fysieke ontspanning en laten u het beste van de Thaise wellness tradities ervaren.

Met korting naar de Vakantiebeurs

U kunt de beurs van 15 januari tot en met 19 januari dagelijks bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, en op vrijdag tot 21.00. Als u via een speciale link uw kaartje koopt, profiteert u van € 3,50 korting! De kaart voor de hele dag kost dan € 12 en voor de middag € 9. Graag tot dan! Klik hier voor uw korting

Bron: Thais Verkeersbureau

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Vakantiebeurs in Utrecht: Win een reis naar Thailand!”

  1. Driftand zegt op

    Geachte redactie,

    Ik kom net terug van deze beurs en kan u tot mijn grote teleurstelling mededelen dat de geplaatste foto van een vrouw die Thais eten opschept erg misleidend is. Helaas geen enkele Thaise gerechten of snacks aanwezig. Als ik dit vervolgens bij de organisatie heb kenbaar gemaakt, beweren ze bij hoog en bij laag dat er wel degelijk Thaise etenswaren te koop zijn! Wat een stelletje….dacht ik bij mijzelf. Ik heb met heel veel moeite mijzelf in kunnen houden. Tjaj jen jen zou de Thai zeggen. Voor mij de eerst en laatste keer om deze beurs te bezoeken.

    Mvg. Driftand


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website