Aankomende juli is het weer de hoogste tijd voor het jaarlijks terugkerende ‘Thailand Grand Festival!’ De Royal Thai Embassy in Den Haag en de Thaise gemeenschap in Nederland zijn uiterst verheugd om u allen uit te nodigen voor wat alweer de 12e editie van het evenent is.

De afgelopen jaren bleken een groot succes, waardoor we ook dit jaar weer uiterst gemotiveerd zijn om u allen de Thaise cultuur en het heerlijke eten te laten meemaken. Het festival zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 juli. Zet ze alvast in uw agenda!

De Thai Grand Festival is een uitgelezen kans om kennis te maken met de Thaise gemeenschap, de Thaise cultuur en alles wat daarmee verbonden is. Er zullen verschillende optredens zijn van zowel moderne als traditionele Thaise dans om uw ogen de kost te geven, alsmede veel Thaise muziek om uw beleving optimaal te maken. Een loopje over de ‘street food’ markt waar u het karakter van Thailand kunt proeven zal u laten vergeten dat u in Nederland bent. Hef het glas met uw vrienden, familie of geliefde en drink een van de bekende Thaise bieren of andere dranken. Thaise gastvrijheid en vrolijkheid zullen u door het gehele evenement begeleiden!

Ook diegenen die liever wat relaxen zullen zich uiterst vermaken: er zal een Thaise spa zijn waar u van zowel ontspannen- als therapeutische massages kunt genieten. Als uw batterij weer is opgeladen mag u zeker de demonstratie van de Thaise zelfverdedigingskunst ‘Muay Thai’ en de presentaties van de Thaise producten en handwerken niet missen. Dit alles en nog veel meer op het Thailand Grand Festival 2017!

We hopen u allen weer in grote getalen te mogen verwelkomen om ook de editie van dit jaar weer tot een groot succes te maken. Zo brengen we Thailand weer net een stukje dichterbij Nederland! Laten we samen de start van de zomer vieren!

Tot ziens op de 1e en 2e van juli op het ‘Plein’ in Den Haag! Iedereen is meer dan welkom. Vergeet niet dat entree gratis is!

  • Data: 1 & 2 juli 2017
  • Tijd: 12.00 uur tot 20.00 uur
  • Locatie: Plein, 2511 CR, Den Haag
  • Entree gratis

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website