Er is de komende weken weer van alles te doen in Thailand, zoals je in deze video-update kan zien. Pak je agenda er maar vast bij! 

Phuket Boat show
Als eerste hebben we de 13e Phuket International Boat Show. Je kan daar 60 prachtige jachten bewonderen en de 120 exposanten vertegenwoordigen meer dan 250 merken. Deze ‘Thaise Hiswa’ is de grootste bootshow in zijn soort in Zuid-Oost-Azië. De show loopt van 7 januari tot en met 10 januari bij het Royal Phuket Marina.

Hua Hin Black Mountain Golf Tournament Charity
Op 9 januari kan je in Hua Hin deelnemen aan het Black Mountain Golf Tournament Charity. Dit toernooi wordt voor vijfde achtereenvolgende jaar gegeven. De dag wordt afgesloten met een gastronomische barbecue geserveerd door een internationaal team van gerenommeerde chef-koks. Het evenement, dat plaatsvindt op Thailand’s National Children’s Day, heeft als doel om fondsen te werven voor de opvoeding van kansarme Thaise kinderen.

Pai Reggae & Ska Music Festival
Pai, in het Noorden van Thailand, staat bekend om de ontspannen sfeer. Van 7 tot 9 januari zal het pittoreske stadje als gastheer fungeren voor de 10de jaarlijkse Pai Reggae & Ska Music Festival. Er treden bekende Thaise en buitenlandse reggae artiesten op zoals T-Bone, Job 2 Do, Sugar Ray, Conrad Crystal en nog veel, veel meer. Dus mocht je in het noorden van Thailand verblijven ga daar zeker even kijken.

Video: 13e Phuket International Boat Show, Black Mountain Golf Tournament Charity en Pai Reggae & Ska Music Festival

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/qUq4HPzNLWI[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website