Op dinsdag 5 december zal Sint en zijn Pieten ons op het ambassade terrein tussen 10 en 12 uur bezoeken. De Sint zal dit jaar interactiever zijn dan vorige jaren en hij zal persoonlijk gaan kijken hoe de kinderen hun Pietendiploma gaan halen. Bovendien zijn er extra activiteiten door KIS International School, is er Balloon Sculpture en Face Painting.

En……. dit jaar mogen de kinderen hun schoen zetten. Vanaf 9:15 uur kunt u het terrein op.

Om alles zo vlot en gezellig mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om de onder­staande informatie grondig door te nemen en op te volgen.

Meenemen

Een paspoort per gezin (i.v.m. veiligheid instructies ambassade), zonder paspoort of zonder u van te voren opgegeven te hebben, krijgt u geen toegang. 1 (niet meer!) cadeau per kind: Waarde cadeau absoluut niet meer dan 500 baht, dit om te voorkomen dat de kinderen denken dat Sint favorieten tussen de kinderen heeft. Maat cadeau: klein. Dit is vooral vereist ivm de logistiek. Voorzien van groot wit etiket met voornaam, achternaam en leeftijd.

Pas op: Indien de achternaam van het kind niet hetzelfde is als degeen die zich inschrijft, dient de achternaam van de ingeschrevene tussen haakjes duidelijk onder de naam van het kind te staan.
Een schoen per kind voorzien van voornaam, achternaam en leeftijd.

 • Details: NVT Sinterklaasfeest
 • Tijd: 2017-12-05 van 10:00-12:00 uur
 • Plaats: Nederlandse Ambassade
 • Adres: 15 Soi Ton Son
 • BTS: Chit Lom, uitgang 4

Aanmelden

Kosten zijn 200 baht per persoon voor leden van de NVT, 500 baht voor niet-leden, kinderen gratis. Aanmelden is verplicht en dat kunt u tot uiterlijk 27 november doen via sinterklaas@nvtbangkok.org, met opgave van naam en voornaam van alle volwassen deelnemers, en naam en voornaam plus leeftijd van ieder kind.

Veiligheid

In de tuin van de ambassade zijn waterpartijen. Deze zullen met lint worden afgezet. We adviseren ouders stellig hun kinderen goed in de gaten te houden.

De pepernoten zijn gemaakt in een fabriek waar ook noten worden verwerkt en zijn niet glutenvrij.

Er is geen gelegenheid tot parkeren op het ambassadeterrein. Mogelijkheid voor betaald parkeren bij Central Chit Lom of bij All Seasons Place, 87 Wireless Road.

Wij hopen in groten getale Sinterklaas en zijn Pieten te kunnen verwelkomen.

Het NVT Sinterklaas team


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: NVT Sinterklaasfeest 5 december op ambassade terrein in Bangkok”

 1. Antonius zegt op

  Geachte lezers,

  Is het waar dat Sinterklaas elk jaar zijn verjaardag viert, maar nooit ouder wordt.

  Men beweerd dat Sinterklaas 543 jaar oud is. De leeftijd schijnt te worden bepaald door het verschil in de jaartelling. Thailand nu 2560. Rest van de wereld 2017. Het verschil is 543 jaar.

  Welke Piet ( zwart of wit) weet hier meer van?

  Vertel!!

  Antonius.

 2. Frans Nico zegt op

  Nicolaas van Myra, Nicolaas van Bari of Nicolaas van Patara was in de 4e eeuw bisschop te Myra, de toenmalige hoofdplaats van Lycië in Klein-Azië.

  Geboren: 15 maart 270 n.Chr., Patara, Turkije
  Overleden: 6 december 343 n.Chr., Myra, Turkije
  Begraven: Sint-Nicolaasbasiliek, Bari, Italië
  Ouders: Theophanes, Nonna

  Bron: Wikipedia


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website