Agenda: NVT organiseert een feestelijke avond in Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
4 februari 2015

Deze week bevat weer de eerste donderdag van de maand februari en traditiegetrouw organiseert de Nederlandse Vereniging Thailand (NVT) dan weer zijn maandelijkse ontmoetingsavond in Bangkok.

Deze zal dit keer gehouden worden in de ruime en rustige open tuin van Det5 aan de Sukhumvit Soi 8, een klein eindje lopen vanaf BTS-station Nana.

Het belooft een mooie avond te worden, waarbij FarmFrites voor smakelijke frites zorgt en Heineken een vat bier aanbiedt, waaruit wij kunnen tappen zolang de voorraad strekt. Vanaf nu zal bij elke maandelijkse ontmoeting een variërend traditioneel Nederlands gerecht geserveerd worden om de sfeer te verhogen. Dit keer wordt dat hutspot met een gehaktbal tegen een heel redelijke prijs. Det5 biedt verder ook de ‘normale’ Nederlandse snacks aan in de vorm van kroketten, frikandellen en bitterballen, plus zoals gebruikelijk een heerlijk drankje van de zaak. De avond begint om zeven uur.

Willem Hulscher is in de stad en zal ons op deze avond ook bezoeken. Voor hen die hem niet kennen: Willem is jarenlang een trouw lid geweest, en schreef over wat hij zoal meemaakte hier in Thailand. Zijn columns in het NVT-blad De Tegel werden met genoegen gelezen en zijn boeken verkochten grif. Nu net weer voor korte tijd terug in Thailand heeft hij voor een van de volgende Tegels al weer een leuk verhaal klaarliggen.

Overigens is de nieuwste Tegel met prachtige verhalen afgelopen week weer verschenen. Voor belangstellenden zullen er exemplaren beschikbaar zijn op de NVT-avond.

Voor meer informatie over de NVT kan men altijd terecht op de NVT-website: www.nvtbangkok.org.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website