Nagedachtenis aan Pim Hoonhout bij Say Cheese in Hua Hin

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
8 november 2015

Beste vrienden en bekenden van Pim,

Na het trieste berricht van het overlijden van onze vriend Pim Hoonhout hebben wij besloten dat dit toch niet zomaar aan ons voorbij kan en mag gaan.

De vrienden van Say Cheese in Hua Hin willen u dan ook graag uitnodigen om in de geest van Pim nog eenmaal bij elkaar te komen en op een gepaste wijze afscheid van hem te nemen, zoals Pim het graag had gewild en ook gezien.

Pim was onmiskenbaar verbonden aan haring en tonic, daarom willen wij aanstaande dinsdag 10 november onder het genot van een haring en een blikje tonic stil staan bij onze vriend Pim Hoonhout. Een gedeelte van de dagomzet zal ter beschikking worden besteld aan de nabestaanden.

U bent van harte welkom op het terras van Say Cheese (Soi 74 in Hua Hin) vanaf 19.00 uur.

Helaas kunnen wij u nog geen definitieve datum geven voor de crematie. De Nederlandse ambassade in Bangkok is op de hoogte gesteld, en tot op heden is het stoffelijk overschot nog niet vrijgegeven door de familie in Nederland. Zodra hier meer van bekend is zullen wij u hiervan in kennis stellen.

Met vriendelijke groeten,

De vrienden van Pim


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Nagedachtenis aan Pim Hoonhout bij Say Cheese in Hua Hin”

 1. evie zegt op

  Vrienden van Pim Say Cheese in Hua Hin.

  Mijn welgemeende waardering over het feit dat jullie samen het initiatief ter hand hebben genomen aan jullie helaas te vroeg overleden vriend Pim Hoonhout op 10 November op gepaste wijze afscheid te willen nemen in de geest zoals Pim dit gewenst heeft.

  Veel sterkte toegewenst.

 2. Eddie zegt op

  Mooi initiatief!

 3. Johan Combé zegt op

  Zojuist, 18:00 zondag 8 nov 2015 Thaise tijd, heb ik contact gehad met Peter Heerkens die met enige moeite contact heeft kunnen opnemen met Pim zijn ex. Zij vertelde dat Pim’s zoon toestemming heeft gegeven om de afhandeling geheel inThailand te laten plaatsvinden. De schriftelijke bevestiging daarvan is al naar buitenlandse zaken in Den Haag gestuurd. Deze zullen de Nederlands ambassade in Bangkok op de hoogte brengen die vervolgens toestemming zullen geven om het lichaam uit het hospitaal te verwijderen. Daarna kunnen de crematieceremonies beginnen. Wanneer dat zal zijn is nog niet bekend. Pim’s vriendin Kaew zal morgen de ambassade hierover vragen.

 4. arnold zegt op

  Dank voor deze mededeling zou graag willen horen wanneer de crematie is, bvd Arnold

 5. bona zegt op

  Niet lichaamlijk, doch in gedachten zal ik er zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website